ΑΓΟΡΑ

H Volvo Car Hellas ξέρει το δρόμο προς τη βιώσιμη κερδοφορία

Volvo Delphi Forum
Volvo Delphi Forum VOLVO

Ο κόσμος αλλάζει και οφείλει να το κάνει, προκειμένου να προσαρμοστεί με τον καλύτερο τρόπο στις τεράστιες προκλήσεις που έρχονται, με μεγαλύτερη όλων την επιταχυνόμενη κλιματική αλλαγή.

Το φετινό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ήταν το 9ο και είχε τον πλέον διεθνή χαρακτήρα από κάθε άλλη φορά, ήταν αφιερωμένο σε αυτήν ακριβώς τη Μεγάλη Μετάβαση. Η Volvo Car Hellas, Χρυσός Χορηγός του συνεδρίου και αποκλειστικός πάροχος μετακινήσεων με τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της, όπως το νέο EX30, συνέβαλε στην ατζέντα, στο πλαίσιο της συζήτησης “Electrifying the way to a sustainable planet”.

Volvo Delphi Forum
Volvo Delphi Forum VOLVO


Τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας συνεισέφεραν την εμπειρία και τις γνώσεις τους από τον μετασχηματισμό της Volvo Cars, την πιο φιλόδοξη και αποφασιστική «Μεγάλη Μετάβαση» στον κλάδο του αυτοκινήτου, προς την ηλεκτροκίνηση και τη βιωσιμότητα. Όπως ανέφεραν, η επιτυχία της στρατηγικής που εφαρμόζει η Volvo, αντανακλάται στην περσινή χρονιά-ρεκόρ όλων των εποχών.

Αποτυπώνεται επίσης στην επίτευξη όλων των ενδιάμεσων στόχων της, όπως η λειτουργία όλων των εργοστασίων με κλιματικά ουδέτερη ηλεκτρική ενέργεια. Και υπογραμμίζεται εμφατικά από την πρόσφατη αναθεώρηση των επιδιώξεών της που έγιναν ακόμη πιο φιλόδοξες: ενδεικτικά, μείωση CO2 κατά 75% ανά αυτοκίνητο έως το 2030 και μηδενικές καθαρές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου έως το 2040.

Volvo Delphi Forum
Volvo Delphi Forum VOLVO


Το παράδειγμα της Volvo δείχνει ότι η βιώσιμη μετάβαση είναι εφικτή και αποτελεί όχι μόνο έναν ευγενή στόχο, αλλά και μία μετάβαση με άμεσα οφέλη για τους εταιρικούς οργανισμούς που θα την επιλέξουν. Μεταξύ άλλων, ο εξηλεκτρισμός των εταιρικών στόλων συνδέεται με αξιοποίηση οικονομικών κινήτρων, φορολογικά οφέλη για τους χρήστες, καθώς και συμμόρφωση με την όλο και πιο απαιτητική νομοθεσία.

Ταυτόχρονα, συμβάλει και στη βελτίωση της εικόνας που εκπέμπει η κάθε επιχείρηση στο κοινό, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους της, τωρινούς και μελλοντικούς, αλλά και με αύξηση της κερδοφορίας. Η Volvo Car Hellas γνωρίζει τον τρόπο και διαθέτει τα μέσα για να συμβάλει σε αυτή τη μετάβαση.

Volvo Delphi Forum
Volvo Delphi Forum VOLVO


Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της μία χρονιά (2023) ρεκόρ σε όλα τα επίπεδα, κατά τη διάρκεια της οποίας τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της κατέλαβαν το 17% στις συνολικές ταξινομήσεις Volvo στην Ελλάδα, η εταιρεία διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα εταιρικών πωλήσεων, σύγχρονα προγράμματα μίσθωσης για εταιρείες και, το σημαντικότερο, μία πλήρη γκάμα ηλεκτροκίνητων προτάσεων που εντυπωσιάζουν με τα χαρακτηριστικά τους.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται η μεγάλη αυτονομία και οι σύντομοι χρόνοι φόρτισης. Το πιο νέο μέλος της σειράς, το μικρό SUV EX30, είναι ήδη διαθέσιμο σε ελκυστικές εκδόσεις για ιδιώτες και εταιρείες, με τιμή που ξεκινά από 37.572 ευρώ.

TAGS ΑΓΟΡΑ VOLVO EX30 VOLVO CARS VOLVO ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ