OPEL

H εξαιρετική γκάμα ηλεκτρικών της Opel την έφερε στην πρώτη θέση των πωλήσεων

Opel EV No1 Sales
Opel EV No1 Sales OPEL

Με την έναρξη του νέου έτους, η Opel δείχνει τη δυναμική της στην ελληνική αγορά, κατακτώντας την πρώτη θέση μεταξύ των εταιρειών που διαθέτουν ηλεκτρικά μοντέλα

Την 1η θέση των πωλήσεων στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων κατέκτησε η Opel τον Ιανουάριο. Η Γερμανική εταιρεία σημείωσε μερίδιο αγοράς 14,9%, αφήνοντας πίσω σημαντικούς “παίκτες” της συγκεκριμένης κατηγορίας. Η εν λόγω επίδοση αποδεικνύει τη συνέπεια της Opel στη στρατηγική εξηλεκτρισμού που έχει υιοθετήσει και ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Opel EV No1 Sales
Opel EV No1 Sales OPEL


Το 2024 αποτελεί έτος-ορόσημο για την Opel, αφού σηματοδοτεί την επέτειο των 125 χρόνων της Γερμανικής εταιρείας στην κατασκευή αυτοκινήτων. Η Opel θα γιορτάσει την επέτειο αυτή προσφέροντας μια πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα, καθώς, μέχρι το τέλος του έτους, κάθε μοντέλο Opel θα διαθέτει τουλάχιστον μία ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Η σημαντική εμπορική επιτυχία της Opel οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στο Opel Mokka-e. Το τολμηρό SUV, στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση, βρέθηκε στην 1η θέση των πωλήσεων στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην δημοφιλή κατηγορία των B-SUV, σημειώνοντας μερίδιο αγοράς 35%.

Opel EV No1 Sales
Opel EV No1 Sales OPEL


Πιστή στην αποστολή της να κάνει προσιτή την καινοτομία στους πολλούς, η Opel προσφέρει αυτή την περίοδο το ελκυστικό πρόγραμμα “Απόσυρσης & Ανταλλαγής”. Μέσω του προγράμματος αυτού, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό, ενεργοβόρο αυτοκίνητό τους, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο Opel, με πιο “καθαρούς” κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

TAGS OPEL OPEL MOKKA ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ