RENAULT

H Ελληνική “Συμβίωση” δίνει το όνομα στο νέο οικογενειακό SUV της Renault

Renault Symbioz, a compact family SUV
Renault Symbioz, a compact family SUV RENAULT

Πρόκειται για ένα compact οικογενειακό SUV που ενισχύει την πραγματικά εντυπωσιακή επιθετική πολιτική της Γαλλικής εταιρείας στο C-Segment.

Το όνομα Symbioz προέρχεται από την ελληνική "συμβίωση", μία έννοια άρρηκτα συνδεδεμένη με το DNA της Renault, όπως δηλώνει εξάλλου και το σλόγκαν της εταιρείας “αυτοκίνητα για να ζείς/cars for living”. Πρόκειται για μία λέξη που συναντά κανείς σε πολλές γλώσσες: “symbiosis” στα Αγγλικά, “simbiose” στα Ισπανικά και “simbiosi” στα Ιταλικά, καθιστώντας το όνομα Symbioz εύκολα αντιληπτό στο ευρύ κοινό.

Renault Symbioz, a compact family SUV
Renault Symbioz, a compact family SUV RENAULT


Το Symbioz ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της μάρκας. Αυτό το νέο SUV είναι το πιο compact υβριδικό μοντέλο της Renault που ανήκει στo C-Segment, με μήκος μόλις 4,41 μέτρα. Το εσωτερικό του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας, καθώς προσφέρει γενναιόδωρους χώρους, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές τους.

Το Symbioz προσφέρει ότι καλύτερο διαθέτει η Renault στον τομέα της τεχνολογίας, όπως είναι η γυάλινη πανοραμική ηλιοροφή νέας γενιάς «Solarbay», που χρησιμοποιεί τεχνολογία PDLC και μετατρέπεται σε αδιαφανή χωρίς τη χρήση κουρτίνας αλλά και το full hybrid κινητήριο σύνολο E-Tech των 145hp, σε ένα όχημα με μειωμένο βάρος (κάτω από 1.500 κιλά), για περισσότερη οδηγική ευχαρίστηση και χαμηλότερη κατανάλωση.

Renault Symbioz, a compact family SUV
Renault Symbioz, a compact family SUV RENAULT

Η Renault συνδέεται με τους πελάτες της και επιθυμεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους, είτε πρόκειται για ιδιώτες ή για εταιρικούς χρήστες. Με αυτό το σκεπτικό, η μάρκα έχει παρουσιάσει στο ευρωπαϊκό C-Segment, μία σειρά από μοντέλα, σε ηλεκτρικές αλλά και υβριδικές εκδόσεις, που συμπληρώνει το ένα το άλλο. Μιλάμε για τα Symbioz, Austral και Arkana, τα οποία έχουν την τεχνολογία E-Tech full hybrid αλλά και τα αμιγώς ηλεκτρικά (E-Tech Electric) Megane και Scenic.

TAGS RENAULT RENAULT ARKANA RENAULT AUSTRAL RENAULT MEGANE RENAULT SCENIC E-TECH SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ