ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

H Baja Greece και η Toyo Tires θα ανεβάσουν τον πήχη της αγωνιστικής δράσης

BAJA GREECE
BAJA GREECE BAJA GREECE

Μια νέα εποχή ξεκινάει για το Baja Greece το 2024 καθώς θα προσμετρά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Baja της FIA και η οργανωτική επιτροπή του αγώνα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Toyo Tires.

Η Toyota Tires, ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ελαστικών παγκοσμίως, θα είναι «Χρυσός Χορηγός» του Baja Greece, που θα διεξαχθεί την περίοδο 22-25 Μαΐου 2024 στη Δυτική Μακεδονία και με έδρα τη πόλη του Άργους Ορεστικού. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική συνεργασία που έρχεται να συμβάλλει στη διεξαγωγή ενός αγώνα με παγκόσμια προβολή.

Με τους αγωνιζόμενους να καλούνται να διανύσουν 800 και πλέον χιλιόμετρα με τα 560 εξ’ αυτών να είναι χρονομετρημένες και απαιτητικές χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές, η ποιότητα, η αντοχή και η συνολική απόδοση των ελαστικών είναι βασικός παράγοντας για τη τελική νίκη με τα Toyo Tires, που έχουν ως εταιρικό ρητό: “ωθούμενοι για να αποδώσουμε”, να είναι ο ιδανικός σύμμαχος για την κατάκτηση της κορυφής.

H Toyo Tires είναι συνώνυμο της καινοτομίας, της ποιότητας, της απόδοσης και της άψογης εξυπηρέτησης που προσφέρει εδώ και 79 χρόνια. Οι εταιρείες της Toyo λειτουργούν στον τομέα της ανάπτυξης, της κατασκευής, των δοκιμών, της εμπορίας και της πώλησης στην Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Ωκεανία. Η Toyo Tires έχει αποκτήσει φήμη αξιοπιστίας σε όλο τον κόσμο.

Στην Αμερική, τα ελαστικά της Toyo έχουν χαρακτηριστεί ως τα Καλύτερα Προϊόντα από εμπόρους ελαστικών που συμμετείχαν σε επτά Ετήσιες Έρευνες. Την δεκαετία του 1980, η Toyo Tires άρχισε να συμμετέχει σε αγώνες αυτοκινήτων των ΗΠΑ. Προς το τέλος της δεκαετίας, οι οδηγοί που χρησιμοποιούσαν τα προϊόντα της Toyo Tires κέρδισαν πολλά πρωταθλήματα και έτσι ξεκίνησε η αγωνιστική παράδοση για την Toyo Tires.

Έχοντας κερδίσει σχεδόν κάθε μορφή πρωταθλημάτων, από πίστας έως αγώνες εκτός δρόμους και drift, η Toyo Tires έχει καταξιωθεί στον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό χώρο αγώνων οδήγησης. Πιο σημαντικά, οι δραστηριότητες αυτές έχουν προσφέρει ανεκτίμητη γνώση και ενθουσιασμό που ωθεί σταθερά την Toyo Tires στην δημιουργία των καλύτερων προϊόντων με νέες τεχνολογίες και καινοτομίες.

TAGS ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ