ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Audi φέρνει το φουτουριστικό grandsphere στην Αθήνα

AUDI AG
Static photo, Colour: Sphereshifter AUDI AG

To εκθαμβωτικό πρωτότυπο Audi grandsphere, ο καμβάς πάνω στον οποίο η Audi παρουσιάζει σήμερα όσα θα έρθουν στο μέλλον για την premium κινητικότητα, θα εκτίθεται από τις 16 Δεκεμβρίου 2023 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2024 στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

Πέραν της ευκαιρίας να θαυμάσουν το φουτουριστικό αυτό πρωτότυπο της αυτοκίνησης, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν και τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί από την -φωτογράφο μόδας Κατερίνα Τσατσάνη στη θέση του οδηγού.

Το grandsphere, το πρωτότυπο τετράθυρο GT, αποτελεί το όραμα της Audi για την premium ηλεκτρική κινητικότητα, υλοποιώντας το “Vorsprung durch Technik”, την πρωτοπορία μέσω της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς.

Το Audi grandsphere διαθέτει ήδη τα χαρακτηριστικά που θα έχουν σε λίγα χρόνια τα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας. Χάρη στις δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης 4ου επιπέδου το εσωτερικό του, μόλις απομακρυνθούν το τιμόνι και όλα τα χειριστήρια, μετατρέπεται σε ένα πολυτελές lounge, μεταμορφώνοντας το grandsphere από αυτοκίνητο σε όχημα εμπειριών.

AUDI AG
Audi grandsphere AUDI AG

Από τις 16 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 8 Ιανουαρίου 2024 θα μπορείτε να ζήσετε αυτή την εμπειρία όσο πιο έντονα γίνεται. Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της Audi στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το εντυπωσιακό grandsphere αλλά και το μέλλον της premium αυτοκίνησης από κοντά.

Μάλιστα λίγοι τυχεροί θα καθίσουν στη θέση του οδηγού του Audi grandpshere, θα μεταφερθούν στο… μέλλον και θα φωτογραφηθούν από την φωτογράφο μόδας Κατερίνα Τσατσάνη. Όσοι θέλουν να ζήσουν αυτήν την πρωτόγνωρη grandsphere εμπειρία, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε μέσω της ειδικής σελίδας στο site www.,audi.gr είτε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης της Audi (Facebook & Instagram)._[Δελτίο Τύπου]

TAGS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ AUDI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ