ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

General Tire Grabber AT3: Ένα "All Around" ελαστικό για κάθε επιφάνεια

General Tire Grabber AT3
General Tire Grabber AT3 GENERAL TIRE GREECE

Ένα από τα πλέον δημοφιλή και επιτυχημένα ελαστικά της General Tire είναι το all-terrain Grabber AT3, το οποίο αναπτύχθηκε για τις ανάγκες των SUV, Pick-up και Off-road οχημάτων και για οδηγούς που θέλουν έναν συνδυασμό εξαιρετικών off-road δυνατοτήτων και σταθερής συμπεριφοράς στην άσφαλτο.

Πρόκειται, δηλαδή, για ένα 50:50 ελαστικό, για εκτός και εντός δρόμου χρήση, που προσφέρει άριστη πρόσφυση, ασφαλή off-road κίνηση και μέγιστη άνεση.

Σε τεχνικό επίπεδο, o καινοτόμος σχεδιασμός της χάραξης του πέλματος επιτυγχάνει εξαιρετική πρόσφυση εκτός δρόμου, μέσω άκρων πρόσφυσης στο πέλμα που «γατζώνουν» στις σαθρές επιφάνειες, ενώ το ανοιχτό σχέδιο των ώμων του πέλματος εξασφαλίζει αποτελεσματικό αυτοκαθαρισμό από τις πέτρες, για πρόσθετη πρόσφυση στη λάσπη. Το πέλμα, με στιβαρό μίγμα γόμας και ενισχυμένα μπλοκ, εξασφαλίζει στο ελαστικό μεγάλη διάρκεια ζωής, ακόμα και με συνθήκες μεγάλου φορτίου, έχοντας εγκάρσιες στρώσεις από χάλυβα εξαιρετικά υψηλής αντοχής.

Η ομοιόμορφη γεωμετρία των μπλοκ προσφέρει ομοιόμορφη κατανομή του υλικού και βελτιστοποιημένο προσανατολισμό τους πάνω στο πέλμα, για ομαλή αλληλεπίδραση με την επιφάνεια των off road εδαφών. Και τα δύο χαρακτηριστικά επιτρέπουν, επίσης, άνετη και ευχάριστη οδήγηση εντός δρόμου.

General Tire Grabber AT3
General Tire Grabber AT3 GENERAL TIRE GREECE


Στο πάνω μέρος του πλευρικού τοιχώματος του ελαστικού υπάρχουν μεγάλες ανυψωμένες προεξοχές του πέλματος που προστατεύουν το σώμα του ελαστικού από πέτρες, βράχια και άλλα επικίνδυνα υλικά. Μια σειρά από πυκνές νευρώσεις προστατεύουν την περιοχή του άνω πλευρικού τοιχώματος από τρυπήματα, εκτρέποντας τα εμπόδια μακριά από το σώμα του ελαστικού. Τέλος, η στεφάνη του ελαστικού και η ζάντα προστατεύεται από ένα επιπλέον «νεύρο», που λειτουργεί ως ασπίδα σε κράσπεδα πεζοδρομίων και εμποδίων εκτός δρόμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρόσφατη έρευνα της General Tire αποκαλύπτει το μεγάλο ενδιαφέρον των οδηγών για την off-road οδήγηση και τα 4x4 / SUV οχήματα, οι οποίοι επιθυμούν να έχουν αξιοπιστία και ασφάλεια σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και κακές συνθήκες εδάφους.

Από τους 2.000 οδηγούς 4x4 και SUVs, που ρωτήθηκαν, σχεδόν το 1/5 επιλέγει αυτά τα οχήματα, λόγω της ικανότητάς τους εκτός δρόμου, ενώ 4 στους 10 (43%) συνειδητοποίησαν, με την πάροδο του χρόνου και με βάση τις χρηστικές ανάγκες τους, ότι θέλουν να αλλάξουν το συμβατικό τους αυτοκίνητο σε 4Χ4 ή SUV.

General Tire Grabber AT3
General Tire Grabber AT3 GENERAL TIRE GREECE


Περισσότεροι από τους μισούς (52%) λένε ότι, από τότε που απέκτησαν ένα 4x4 ή ένα SUV όχημα, ξεκίνησαν να κάνουν περισσότερες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, με πιο πολλές οδικές εκδρομές, εξερεύνηση περισσότερων αγροτικών τοποθεσιών και συχνές διακοπές με κατασκήνωση.

Και τέλος, όλοι δηλώνουν ότι η σημασία ενός set ελαστικών που δίνουν στον οδηγό αυτοπεποίθηση και ασφάλεια, αναδεικνύεται αυτόματα. Η General Tire Ελλάδας διοργανώνει συχνά δράσεις που σκοπό τους έχουν την εξοικείωση των οδηγών με την off road ασφαλή και άνετη οδήγηση.

Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και Αμερικάνικη κληρονομιά στη βιομηχανία των ελαστικών, η General Tire -ως τμήμα πλέον του γερμανικού Group Continental- κατασκευάζει προϊόντα κορυφαίας αξιοπιστίας και ασφάλειας, τα οποία οι οδηγοί μπορούν να εμπιστευτούν.

Η εταιρεία έχει εξειδικευθεί σε ελαστικά για 4x4 και SUV, με θερινά, χειμερινά και all season μοντέλα, στιβαρά, με ιδιαίτερα και καινοτόμα χαρακτηριστικά κατασκευής και απόλυτη συμπεριφορά, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρό ή δύσκολο είναι το έδαφος που κινούνται.
[Δελτίο Τύπου]

TAGS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ GENERAL TIRE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ