FORD

Ford: Ετοιμοπαράδοτα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα, για περιορισμένο αριθμό οχημάτων

Ford: Ετοιμοπαράδοτα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα, για περιορισμένο αριθμό οχημάτων
FORD PUMA FORD / BERNARD ROUFFIGNAC

Η Ford Motor Ελλάς εξασφάλισε την άμεση διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά ενός περιορισμένου αριθμού επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων της.

Το μεγαλύτερο ζήτημα που αντιμετωπίζουν οι αγοραστές καινούριων αυτοκινήτων είναι η περιορισμένη διαθεσιμότητα και ο μεγάλος χρόνος αναμονής μετά την παραγγελία. Όταν λοιπόν μια μάρκα καταφέρνει και διαθέτει ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, είναι είδηση!

Η Ford Motor Ελλάς ανακοίνωσε πως εξασφάλισε την άμεση διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά ενός περιορισμένου αριθμού επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων της. Τα αυτοκίνητα που είναι άμεσα διαθέσιμα για παράδοση στους πελάτες αφορούν εκδόσεις των επιβατικών μοντέλων Focus, Puma, Kuga, Mustang Mach-E και Explorer, καθώς και των καταξιωμένων επαγγελματικών Transit Connect, Transit Courier και Ranger Raptor.

Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τώρα όχι μόνο να παραγγείλουν αλλά και να παραλάβουν άμεσα το μικρομεσαίο Focus στις εκδόσεις ST-Line X, Active και Active X, καθώς και το crossover Puma σε συνδυασμό με τα κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού ST-Line X και Vivid Ruby.

Ταυτόχρονα, το C-SUV Kuga είναι επίσης άμεσα διαθέσιμο στην έκδοση ST-Line και το plug-in υβριδικό Explorer στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line. Όσο για την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, οι πελάτες έχουν τώρα τη δυνατότητα να την αποκτήσουν τόσο στην πισωκίνητη (RWD) όσο και στην τετρακίνητη (AWD) έκδοση.

Η Ford μερίμνησε και για τους επαγγελματίες οδηγούς, εξασφαλίζοντας την άμεση διαθεσιμότητα στην Ελλάδα για δύο από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της. Ο λόγος για τα Transit Connect και Transit Courier, αμφότερα άμεσα διαθέσιμα στην έκδοση Trend. Τέλος, για τους λάτρεις των επιδόσεων και της απόλυτης off-road περιπέτειας, η Ford Motor Ελλάς διαθέτει για άμεση παράδοση το κορυφαίο Ranger Raptor, τόσο με τον diesel κινητήρα 2.0 EcoBlue των 213 ίππων, όσο και με τον πανίσχυρο 3λιτρο βενζινοκινητήρα EcoBoost V6 των 292 ίππων.

Να θυμίσουμε πως η Ford κάνει ακόμη πιο εύκολη την απόκτηση ενός αυτοκινήτου της, με τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα από τη Ford Finance με επιτόκιο από 2,99%, που συνδυάζονται με την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν άμεσα με τον επίσημο έμπορο Ford της επιλογής τους προκειμένου να παραγγείλουν και να παραλάβουν άμεσα το μοντέλο που επιθυμούν. Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα μοντέλα θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford: https://www.ford.gr.

TAGS FORD ΑΓΟΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ