CITROEN

Εργοστασιακή συμμετοχή για τη Citroen Καρέλλης στο ΕΚΟ Rally Acropolis 2023

Karellis Acropolis 2023
Karellis Acropolis 2023 KARELLIS GROUP/S.KANATAS

Η Citroen Καρέλλης με οδηγό τον Χρυσόστομο Καρέλλη και συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη, συμμετέχει και φέτος στο Rally Acropolis, με το αγωνιστικό Citroen C3 Rally2.

Το αγωνιστικό που είναι εξελιγμένο από τη γνωστή στους κύκλους των αγώνων ομάδα TRT από την Ουγγαρία, που υποστηρίζεται και συνεργάζεται επί σειρά ετών με την επίσημη ομάδα Citroen Racing της Γαλλίας. Η TRT βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, με ειδικό κινητό συνεργείο που θα υποστηρίξει το αυτοκίνητο, μαζί με τους μηχανικούς της Karellis Group άρτια τεχνική εξυπηρέτηση.

Karellis Acropolis 2023
Karellis Acropolis 2023 KARELLIS GROUP/S.KANATAS


Το C3 Rally2 της ομάδας, με κινητήρα 1598 cc, αποδίδει 282 ίππους, έχει μόνιμη τετρακίνηση, μέγιστη ροπή 400 Nm στις 4.000 στροφές, σειριακό 5τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και πολλαπλά συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, εξελιγμένα από την τεράστια εμπειρία της Citroen στους αγώνες του WRC.

Karellis- Panagiotounis
Karellis- Panagiotounis KARELLIS GROUP/S.KANATAS


Το ελληνικό πλήρωμα Καρέλλη– Παναγιωτούνη, θα αγωνισθεί με τη μεγάλη χορηγία του Ομίλου Συγγελίδη και της εταιρείας ταχυμεταφορών DHL αλλά και την υποστήριξη της Santander Consumer Finance (SCF) που δραστηριοποιείται στην καταναλωτική χρηματοδότηση, της διεθνούς εταιρείας λιπαντικών Total Energies, καθώς και της Eurorepar Car Service του ομίλου Stellantis.

Karellis Acropolis 2023
Karellis Acropolis 2023 KARELLIS GROUP/S.KANATAS


Ακόμη, την αγωνιστική ομάδα υποστηρίζουν η Λόξας ΑΕ, με εξοπλισμούς συνεργείων καθώς και η τοπική εταιρεία της Λαμίας PPG Μπάκας με προϊόντα βαφής αυτοκινήτων. Ο Χρυσόστομος Καρέλλης και ο Ηλίας Παναγιωτούνης δεν είναι μόνο ένα έμπειρο ελληνικό πλήρωμα που συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Rally Acropolis, αλλά μία ομάδα με την αγάπη για την αυτοκίνηση, βαθιά ριζωμένη στο DNA της.

Karellis Acropolis 2023
Karellis Acropolis 2023 KARELLIS GROUP/S.KANATAS


Εξάλλου ένας από τους βασικούς λόγους συμμετοχής της Citroen Karellis Racing Team είναι η συλλογή εμπειριών που μπορούν να εφαρμοστούν καθημερινά στην τεχνική εξυπηρέτηση των πελατών της Karellis Group. H παρουσίαση της ομάδας και του αυτοκινήτου έγινε στον συμβολικό χώρο Iaveris Park στη Μαλακάσα, δίνοντας το μήνυμα ότι η ασφαλής οδήγηση είναι υπεράνω όλων στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Staikouras-Karellis-Panagiotounis
Staikouras-Karellis-Panagiotounis KARELLIS GROUP/S.KANATAS


Το παρών έδωσε ο κ. Σταϊκούρας - Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών της Ελλάδας, ο κ. Καββούρης - Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Συγγελίδη, ο κ. Σαμαράς – Διευθύνων Σύμβουλος DHL αλλά και πλήθος δημοσιογράφων, χορηγών και παραγόντων του motorsport. Η Karellis Group αποτελεί βασικό συνεργάτη του Ομίλου Συγγελίδη εδώ και 43 χρόνια, και μία από τις μεγαλύτερες κάθετες μονάδες πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης.

Karellis Acropolis 2023
Karellis Acropolis 2023 KARELLIS GROUP/S.KANATAS


Επιπλέον παρέχει after sales, όχι μόνο για τις μάρκες που εκπροσωπεί ως επίσημος διανομέας, αλλά και για κάθε τύπο αυτοκινήτου, μέσω της συνεργασίας με το δίκτυο συνεργείων και ανταλλακτικών παντός τύπου Eurorepar. Να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της Karellis Group, Χρυσόστομος Καρέλλης, αποτελεί τη δεύτερη γενιά ενός Ομίλου που εκπροσωπεί στην Κεντρική Ελλάδα τις σημαντικότερες μάρκες της παγκόσμιας αυτοκίνησης, όπως Citroën, Opel, DS Automobiles, Peugeot, Mazda, Jeep, Isuzu, και πρόσφατα την MG.

TAGS CITROEN CITROEN C3 RALLY2 EKO ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ STELLANTIS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ