ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιστρέφει το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Σεπτέμβριο του 2022

Επιστρέφει το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Σεπτέμβριο του 2022
Επιστρέφει το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Σεπτέμβριο του 2022

Η μία από τις δύο μεγαλύτερες εκθέσεις αυτοκινήτου της Ευρώπης, ετοιμάζεται να επανέλθει ύστερα από τέσσερα χρόνια.

Το 2018 ήταν η τελευταία φορά που επισκέφθηκα το Παρίσι, για το Σαλόνι Αυτοκινήτου. Μολονότι τα τελευταία χρόνια οι εκθέσεις αυτοκινήτων αρχίζουν να χάνουν την αίγλη τους, με πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες να απέχουν, αναζητώντας άλλα κανάλια προβολής των μοντέλων τους, όπως το διαδίκτυο, εντούτοις μόνο από κοντά, τόσο εμείς οι δημοσιογράφοι, όσοι και οι εμπορικοί επισκέπτες, μπορούν να αντιληφθούν το μεγαλείο της αυτοκίνησης.

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, που διοργανώνεται πάντα εναλλάξ με την άλλη μεγάλη έκθεση της Φρανκφούρτης, το 2020 δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ φέτος δεν θα μπορούσε να γίνει, καθώς έχουμε τη γερμανική έκθεση, η οποία μεταφέρεται από τη Φρανκφούρτη, μετά από 70 χρόνια, στο Μόναχο.

Έτσι, ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Paris Expo Porte de Versailles, από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου 2022.

Αντιμετωπίζοντας ιστορικές προκλήσεις, ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας κοιτάζει το μέλλον περισσότερο από ποτέ, επενδύοντας πρωτοφανή ποσά σε οχήματα που θα παρέχουν βιώσιμη και συνδεδεμένη μεταφορά για όλους.

TAGS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ