OPEL

Επίσκεψη στην Αθήνα για τον CEO της Opel

Huetl Opel Greece
Huetl Opel Greece OPEL GREECE

Ο Φλόριαν Χιούτλ, Διευθύνων Σύμβουλος της Opel στην Ευρώπη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη χώρα μας, συναντήθηκε με στελέχη του Ομίλου Συγγελίδη, που έχει αναλάβει την αντιπροσωπεία της γερμανικής εταιρείας από το 2021.

Μετά τη μετάβασή της στον Όμιλο Συγγελίδη, η Opel έχει καταφέρει να επιδείξει σημαντική αύξηση μεριδίου αγοράς και βρίσκεται στη 2η θέση των πωλήσεων στην Ελληνική αγορά, μετά το πρώτο εξάμηνο του 2023. Ταυτόχρονα, στα σημαντικά της επιτεύγματα συγκαταλέγεται η κατοχή μεγάλου μεριδίου στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων.

Huetl Opel Greece 3
Huetl Opel Greece 3 OPEL GREECE


Επίσης, ιδιαίτερα σημαντική για την Opel είναι και η… κατάληψη της πρώτης θέσης ανεξαρτήτως κατηγορίας στις πωλήσεις, με το Corsa. Η Opel είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής μάρκα στην Ελλάδα, χάρη στην ελκυστική γκάμα μοντέλων της. Εξίσου επιτυχημένη είναι η εμπορική πορεία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Γερμανικής εταιρείας.

Huetl Opel Greece 3
Huetl Opel Greece 3 OPEL GREECE


Μάλιστα, η Opel κατέχει τη δεύτερη θέση στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, με μερίδιο αγοράς πάνω από 10%, το οποίο είναι υψηλότερο από το συνολικό μερίδιό της στην Ελληνική αγορά. “Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη επίδοση, απόλυτα εναρμονισμένη με τη στρατηγική μας να γίνουμε μία πλήρως ηλεκτρική μάρκα στην Ευρώπη έως το 2028”.

“Θέλουμε να κάνουμε την Opel ακόμα πιο επιτυχημένη στην Ελληνική αγορά και να αυξήσουμε περαιτέρω το μερίδιό μας στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες της μάρκας μας”, σημείωσε ο Φλόριαν Χιούτλ.

TAGS OPEL OPEL CORSA FLORIAN HUETTL ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ