MINI

Εντυπωσίασε η Mini στο Goodwood

Mini At Goodwood_Works
Mini At Goodwood_Works PRESSCLUB GREECE

Στην επετειακή διοργάνωση των 30 ετών του Goodwood Festival of Speed, η Mini δεν έχασε την ευκαιρία να λάμψει με τις νέες καυτές εκδόσεις των μοντέλων της αλλά και… μπόλικο άρωμα από το ένδοξο παρελθόν.

Το Goodwood Festival of Speed, τιμά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την αυτοκινητιστική κουλτούρα με τρόπο ξεχωριστό, εδώ και 30 χρόνια. Στη φετινή επετειακή εκδοχή του επέλεξε η Mini να κάνει αισθητή την παρουσία της, με το ντεμπούτο του Mini John Cooper Works 1to6 Edition το οποίο ξεσήκωσε τους φίλους της μάρκας και όχι μόνο.

Mini At Goodwood_Works
Mini At Goodwood_Works PRESSCLUB GREECE


Μάλιστα, πίσω από το τιμόνι της ειδικής αυτής έκδοσης, βρέθηκε ο Τσάρλι Κούπερ, εγγονός του θρυλικού μηχανικού αγωνιστικών αυτοκινήτων Τζον Κούπερ, του οποίου το όνομα έχουν ορισμένες ειδικές εκδόσεις του αυτοκινήτου της Mini. Το 1to6 (όνομα που ανταποκρίνεται στην ύπαρξη του χειροκίνητου κιβωτίου των 6 σχέσεων) θα προσφερθεί σε περιορισμένη παραγωγή 999 μονάδων.

Mini At Goodwood_Works
Mini At Goodwood_Works PRESSCLUB GREECE


Στο ίδιο πλαίσιο η Mini έδωσε μια πρώτη γεύση από τη μελλοντική οικογένεια μοντέλων της με την πρεμιέρα του αμιγώς ηλεκτρικού πρωτοτύπου Aceman, ενώ εντυπωσίασε και η έκδοση περιορισμένης παραγωγής Mini Cooper SE Cabrio. Στο Goodwood Festival of Speed 2023 που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, η Mini κατάφερε να ενθουσιάσει τους πολυάριθμους επισκέπτες.

Mini At Goodwood_Works
Mini At Goodwood_Works PRESSCLUB GREECE


Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτή και το άρωμα του παρελθόντος της Mini, με ορισμένα πολύ καλά δείγματα των αυθεντικών Mini που έχουν γράψει τις δικές τους χρυσές σελίδες στους αγώνες αυτοκινήτων κάθε μορφής (ασφάλτου και χώματος). Πάντα τα βλέμματα στο παρελθόν της Mini και όχι μόνο, είναι αυτά που ξεσηκώνουν τους θεατές και ξυπνούν μνήμες.

TAGS MINI MINI JOHN COOPER WORKS 1TO6 EDITION MINI CLASSIC GOODWOOD FOS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ