ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ένα Nissan Juke για να σερφάρεις

Το νέο Juke Fuji Sunset Buggy
Το νέο Juke Fuji Sunset Buggy

Η Nissan παρουσίασε μια ειδική έκδοση του crossover Juke, το Fuji Sunset Buggy που απευθύνεται στους λάτρεις της ιστιοσανίδας.

Πρωτότυπο μεν, λειτουργικό δε. Η Nissan παρουσίασε μια ειδική έκδοση του crossover Juke, το Fuji Sunset Buggy, που πήρε το όνομά του από το ομώνυμο εξωτερικό χρώμα της γκάμας του μοντέλου, συνδυάζοντας τους πορτοκαλί τόνους του ηλιοβασιλέματος πάνω από το όρος Fuji στην Ιαπωνία με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα στις ακτές της Μεσογείου. Το πρωτότυπο μοντέλο, έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, που εξερευνούν τις καλύτερες παραλίες με τις σανίδες του surf, στην οροφή του αυτοκινήτου τους.

Το νέο Juke Fuji Sunset Buggy
Το νέο Juke Fuji Sunset Buggy

Χρησιμοποιεί τον αποδοτικό βενζινοκινητήρα DIG-T 1.0 lt - 114 PS, και διαθέτει συνδεδεμένες υπηρεσίες, που αναβαθμίζονται μέσω over – the – air. Διαθέτει το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας NissanConnect, οθόνη αφής 8 ιντσών, Wi-Fi hotspot εντός αυτοκινήτου και αναγνώριση φωνής, ενώ η τεχνολογία ProPILOT της Nissan, προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση διεύθυνσης, επιτάχυνσης και πέδησης, σχεδιασμένη για χρήση σε αυτοκινητόδρομο και σε κυκλοφορία σε μια λωρίδα.

Οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τις 18.700 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ