ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Έκθεμα στο Μόναχο η BMW M4 GT3 EVO από τα Fortnite και Rocket League

BMW Group Press

Η BMW M4 GT3 EVO, η πιο πρόσφατη προσθήκη στον κατάλογο οχημάτων των multiplayer online games, θα εκτίθεται στο BMW Welt του Μονάχου έως τις 11 Ιανουαρίου, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για αξέχαστες φωτογραφίες.

Το νέο έκθεμα του BMW Welt αποτυπώνει σε πραγματικό χώρο ένα όχημα από τις δημοφιλείς σειρές βιντεοπαιχνιδιών Fortnite και Rocket League.

Η BMW παρουσίασε το πρώτο Car Creator στον κόσμο στο Fortnite το 2023 μέσω του εικονικού νησιού «Hypnopolis», όπου οι παίκτες μπορούσαν να σχεδιάσουν τη νέα BMW iX2 σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις. Πριν από αυτό, η BMW M240i, η BMW Σειρά 1 και η πρώτη γενιά BMW M3 πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στο Rocket League.

BMW M4 GT3 EVO BMW Group Press

Η σχεδίαση της BMW M4 GT3 EVO είναι εμπνευσμένη από το εμβληματικό κοστούμι του πρωταγωνιστή της σειράς «BLEACH», Ichigo Kurosaki. Παράλληλα με την παρουσίαση του χρωματισμού του αγωνιστικού αυτοκινήτου, στο Fortnite Shop διατίθεται και ένα ζευγάρι sneakers της PUMA από τη συλλογή BMW M Motorsport, εμπνευσμένο από την BMW M4 GT3 EVO.

Η Sandra Wittemer, επικεφαλής του BMW Welt, δήλωσε: “Με αυτή την πολύ ξεχωριστή BMW M4 GT3 EVO, συνδυάζουμε με μοναδικό τρόπο τη γοητεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, την ψηφιακή pop κουλτούρα και το design.

BMW M4 GT3 EVO BMW Group Press

“Ο χρωματισμός που είναι εμπνευσμένος από το “BLEACH” αναδεικνύει πόσο δημιουργικά μπορεί να ερμηνευτεί η BMW M, με διαφορετικούς τρόπους. Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε ότι αυτό το αυτοκίνητο δεν εντυπωσιάζει μόνο σε εικονικούς κόσμους, όπως το Fortnite και το Rocket League, αλλά προσφέρει πλέον και μια απολύτως χειροπιαστή εμπειρία για τους επισκέπτες του BMW Welt”, κατέληξε η Wittemer._[Δελτίο Τύπου]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ