FIAT 500E

Έκπτωση έως 6.000 ευρώ για το ηλεκτρικό 500αράκι της Fiat που είναι ετοιμοπαράδοτο

Fiat Eco Bonus 500
Fiat Eco Bonus 500 FIAT

Χάρη στο νέο προωθητικό πρόγραμμα FIAT ECO BONUS το best seller ηλεκτρικό πόλης της ευρωπαϊκής αγοράς διατίθεται με έκπτωση έως €6.000 και πρώτη δόση του χρόνου.

Προωθώντας στρατηγικά την ηλεκτροκίνηση και προκειμένου να την καταστήσει πιο προσιτή στο ευρύ κοινό, η FIAT ταράζει τα νερά με το νέο ECO BONUS για το αμιγώς ηλεκτρικό 500e προσφέροντας όφελος €6.000 για το επίπεδο εξοπλισμού la Prima και €4.800 για τα υπόλοιπα. Έτσι, το FIAT 500e γίνεται πιο προσιτό από ποτέ και μάλιστα είναι ετοιμοπαράδοτο, οπότε ο κάθε νέος κάτοχος περιορίζει άμεσα το κόστος της καθημερινής μετακίνησης στο ελάχιστο.

Fiat Eco Bonus 500
Fiat Eco Bonus 500 FIAT


Ισχύει επίσης χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ειδικούς όρους, με ελάχιστη προκαταβολή 25%, ονομαστικό επιτόκιο 8,95% και 36 ή 48 δόσεις. Προκειμένου δε να εξαλειφθεί το όποιο άγχος εκ της τυχόν καθυστέρησης εκταμίευσης της υφιστάμενης κρατικής επιδότησης, η αποπληρωμή της 1ης δόσης θα ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2025 και μέχρι τότε η FIAT αναλαμβάνει το κόστος των τόκων του πιστοδοτούμενου κεφαλαίου, παρέχοντας άτοκη περίοδο χάριτος.

Να υπογραμμιστεί πως σε συνδυασμό με το ECO BONUS ισχύει τόσο η 5ετής εγγύηση για τα μηχανικά μέρη που συνοδεύει όλα τα FIAT όσο και η 8ετής κάλυψη της μπαταρίας. Με τον τρόπο αυτό συντίθεται μια ασυναγώνιστη προσφορά για το πιο στιλάτο ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο έχει κερδίσει δύο διαδοχικές χρονιές τον τίτλο του best seller αυτοκινήτου πόλης στην ευρωπαϊκή αγορά.

Fiat Eco Bonus 500
Fiat Eco Bonus 500 FIAT


Με τρεις επιλογές αμαξώματος -την κλασική Hatchback, την πρακτική 3+1 με μια επιπλέον πίσω πόρτα και τη μοναδική Cabrio- το 500e κινείται από κινητήρα 118 ίππων και τροφοδοτείται από μπαταρία 42 kWh. Η χωρητικότητά της επαρκεί για αυτονομία έως 320 km σε μικτή χρήση, ενώ η ταχυφόρτιση από το 0-80% διαρκεί μόνο 35 λεπτά και μόλις 5 λεπτά αρκούν για ακτίνα δράσης 50 km.

Fiat Eco Bonus 500
Fiat Eco Bonus 500 FIAT


Το «παρών» δίνει επίσης η υψηλή ψηφιακή τεχνολογία μέσω του εξελιγμένου infotainment και των UConnect services, στοιχεία που βάζουν το δικό τους λιθαράκι στη δημιουργία του ιδανικού περιβάλλοντος για μια απολαυστική αστική καθημερινότητα χωρίς τέλη κυκλοφορίας και με ελεύθερη κίνηση στο Δακτύλιο.

TAGS FIAT 500E ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ