VOLKSWAGEN

Εδώ και 53 χρόνια, η Kosmocar βάζει ψηλά τον πήχη με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της

KOSMOCAR 53YRS
KOSMOCAR 53YRS KOSMOCAR

Λειτουργώντας με συνέπεια από το 1970, η Kosmocar έχει καταφέρει να χαράξει μία επιτυχημένη πορεία στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου, δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους πελάτες της.

Η Kosmocar Α.Ε. είναι ο Επίσημος Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Επαγγελματικά στην Ελλάδα, καθώς και των μοτοσυκλετών της Ducati σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης, είναι Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Bentley, ενώ έχει και το Lamborghini Service Center για όλη την Ελλάδα.

KOSMOCAR 53YRS
KOSMOCAR 53YRS KOSMOCAR


Στη διάρκεια των 53 χρόνων λειτουργίας της, η Kosmocar με τη συνέπεια και την άριστη προσέγγιση του αγοραστικού κοινού αλλά και την αντίστοιχη υποστήριξη των ποιοτικών προϊόντων που λανσάρει και προσφέρει στην ελληνική αγορά, η πορεία της κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένη. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει ξεχωριστά δίκτυα εξουσιοδοτημένων εμπόρων.

Για τις Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα και Ducati, τα ξεχωριστά δίκτυα υποστήριξης πωλήσεων και συντήρησης, προσφέρουν γεωγραφική κάλυψη σε όλη τη χώρα. Διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό για παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης τόσο κατά την πώληση όσο και σε βάθος χρόνου, μετά την πώληση.

KOSMOCAR 53YRS
KOSMOCAR 53YRS KOSMOCAR


Στρατηγική πολιτική της Kosmocar αλλά και δέσμευση προς τους καταναλωτές είναι η συνεχής αναβάθμιση του δικτύου της με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την απόλυτη ικανοποίησή τους. Μέσα από σημαντικές επενδύσεις η εταιρεία αντιμετωπίζει με επιτυχία τις νέες προκλήσεις και εξελίξεις στην αγορά του αυτοκινήτου.

Η διαρκής εξέλιξη του αντικειμένου που δεν αφορά μόνο τη χώρα μας αλλά είναι ένα “παγκόσμιο φαινόμενο”, έχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ενίσχυση της βιώσιμης μετακίνησης μέσω της ηλεκτροκίνησης και της προώθησης της μικροκινητικότητας. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, η Kosmocar μεταφέρει την εμπειρία των 53 ετών από την αυτοκίνηση και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών, στην “πύλη” για μια πιο “πράσινη” μετακίνηση με τη σύσταση της Kosmoride.

KOSMOCAR 53YRS
KOSMOCAR 53YRS KOSMOCAR


Μιλάμε για το 1ο δίκτυο καταστημάτων που ειδικεύεται στα e-Bikes στην Ελλάδα. Η Kosmoride μπαίνει δυναμικά στην αγορά του e-mobility στην Ελλάδα με experience stores του δικτύου Kosmoride σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα με κορυφαίες μάρκες e-Bikes από όλο τον κόσμο.

Με τη δημιουργία της Kosmoride, η Kosmocar έχει μπροστά της ένα ακόμα λαμπρό πεδίο για να συνεχίσει να καινοτομεί: Αυτό της μικροκινητικότητας που αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από κάθε άποψη. Με το νέο της πρόγραμμα επενδύσεων που θα επιτρέψει την πιο αποδοτική μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, φροντίζει να έχει ένα συνολικό πλάνο τοποθέτησης των νέων δεδομένων στην πραγματικότητα της ελληνικής αγοράς.

KOSMOCAR 53YRS
KOSMOCAR 53YRS KOSMOCAR


Με επενδύσεις και όραμα, προχωρά στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών χρήσης οχημάτων, αναβαθμίζοντας ολιστικά τα τεχνολογικά της συστήματα που της επιτρέπουν να εστιάσει στην εμπειρία των πελατών της και να αναβαθμίσει τους συνεργάτες της, στους οποίους προσφέρει ένα άκρως ενδιαφέρον εργασιακό περιβάλλον, με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα.

Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με παγκοσμίως αναγνωρισμένους αρχιτέκτονες για την δημιουργία νέων σύγχρονων, βιοκλιματικών χωρών γραφείων που δημιουργούν ελκυστικό περιβάλλον εργασίας, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Αυτή είναι άλλη μια απόδειξη για την ολιστική διάθεση αναβάθμισης της εταιρείας, που είναι μέρος της κουλτούρας των ανθρώπων που τη διοικούν.

KOSMOCAR 53YRS
KOSMOCAR 53YRS KOSMOCAR


Με ένα όραμα και ένα στόχο, εδώ και 53 χρόνια η Kosmocar είναι στην κορυφή της αγοράς, συνεχίζοντας με συνέπεια να “βαδίζει” πάνω στις αρχές της καλύτερης δυνατής σχέσης με τον πελάτη. Αυτές που την έκαναν να ξεχωρίζει, δίνοντας ένα είδος προστιθέμενης αξίας στα έτσι και αλλιώς πολύ ποιοτικά προϊόντα που τοποθετεί στην ελληνική αγορά.

TAGS VOLKSWAGEN AUDI BENTLEY DUCATI LAMBORGHINI SKODA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ