ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δύο νέες αντιπροσωπείες ηλεκτρικών από τη Νικ.Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Δύο νέες αντιπροσωπείες ηλεκτρικών από τη Νικ.Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Εισάγει στην Ελλάδα τα επαγγελματικά οχήματα Regis και Addax, για ευέλικτες χρήσεις στις πόλεις.

Η εποχή της ηλεκτροκίνησης, δημιουργεί ευκαιρίες σε κάθε επίπεδο, με αποτέλεσμα να βλέπουμε να ξεφυτρώνουν πολλές εταιρείες στον τομέα της βιώσιμης κινητικότητας, κατασκευάζοντας οχήματα, φορτιστές, μπαταρίες και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με τη νέα τάξη πραγμάτων.


Τούτων δοθέντων, ευκαιρίες υπάρχουν και στην αντιπροσώπευση και μια εταιρεία, από τις πιο παλιές, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, σε αντιπροσώπευση αυτοκινήτων (και πολλών άλλων ειδών), η Νικ. Ι. Θεοχαρακάκης Α.Ε., ανέλαβε την εισαγωγή και εμπορία δύο μαρκών, ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων για πόλεις.

Τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα Regis, ιταλικής κατασκευής, είναι συμπαγή ηλεκτρικά οχήματα, χαρακτηρισμένα ως βαριά τετράκυκλα (με έγκριση τύπου L7e-CU), κατασκευασμένα όμως με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Δύο νέες αντιπροσωπείες ηλεκτρικών από τη Νικ.Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Hδη στο Αμστερνταμ, κυκλοφορεί το μοντέλο Regis Epic0 καθώς οι Κάτω Χώρες έχουν θέσει έναν φιλόδοξο στόχο, την εξάλειψη όλων των εκπομπών CO2 έως το 2050.

Η Regis στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών των λεγόμενων αστικών ταχυμεταφορών (last mile delivery) και εν γένει της διανομής αγαθών, με ένα όχημα ικανό να εκτελεί σκληρό μεταφορικό έργο, σε καθημερινή βάση, εντός του αστικού ιστού. Τα ηλεκτρικά Regis εξυπηρετούν 4 βασικές κατηγορίες χρηστών: μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τεχνίτες και ελεύθερους επαγγελματίες, εμπορικούς στόλους μεγάλων εταιρειών, καθώς και εταιρειών μακροχρόνιας μίσθωσης, δημόσιες υπηρεσίες (Δήμους, Περιφέρειες, Οργανισμούς κ.α.) καθώς και οίκους υπερκατασκευών και μετασκευών επαγγελματικών αμαξωμάτων για ειδικές χρήσεις.

Δύο νέες αντιπροσωπείες ηλεκτρικών από τη Νικ.Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Με ωφέλιμο φορτίο 700 κιλά, με συμπαγείς διαστάσεις, και με τον έξυπνο σχεδιασμό τους, είναι ικανά να μεταφέρουν τα εμπορεύματα αποτελεσματικά και οικονομικά. Και κυρίως, με σεβασμό στο περιβάλλον και με ελάχιστο κόστος λειτουργίας και συντήρησης.

Από την άλλη, τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα ελαφρά φορτηγά ADDAX, βελγικής κατασκευής, μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε επαγγελματία ή οργανισμού, με διαστάσεις που τους επιτρέπει να περάσουν ακόμη και από στενούς δρόμους και σοκάκια!

Τα ελαφρά φορτηγά ADDAX διατηρούν σημαντικό πλεονέκτημα στους τομείς της άνεσης και της ασφάλειας. Οι καμπίνες των οχημάτων αυτών είναι από τις υψηλότερες (2 μέτρα) και πιο ευρύχωρες (1,4 μέτρα) στην αγορά και εξοπλίζονται με διπλό σύστημα ανάρτησης, τόσο εμπρός όσο και πίσω.

Δύο νέες αντιπροσωπείες ηλεκτρικών από τη Νικ.Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Εφοδιάζονται με νέα γενιά μπαταριών, με τεχνολογία LiFePO4, που προσφέρει εκτιμώμενο χρόνο ζωής (μπαταριών) στα 10 έτη, που μπορεί να επεκταθεί και για άλλες χρήσεις, όπως για παράδειγμα ως μέσο αποθήκευσης ενέργειας σε φωτοβολταϊκά συστήματα, επαναφορτίζονται όποτε το επιθυμεί ο χρήστης, έχουν μεγάλη χωρητικότητα και περιορισμένο βάρος, που προσφέρει επιπλέον χωρητικότητα για φορτίο από 200 έως 300 κιλά, έχουν ενισχυμένη ασφάλεια και μικρότερο περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο, σε σύγκριση με τις μπαταρίες μολύβδου και τις παραδοσιακές μπαταρίες ιόντων – λιθίου.

Πρόσφατα, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων προμηθεύτηκε ένα αμιγώς ηλεκτρικό ελαφρό φορτηγό ADDAX, ειδικά διασκευασμένο για αποστολές πυρόσβεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEWSFEED

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ