ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δωρεάν χειμερινός τεχνικός έλεγχος για FIAT, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και FIAT Professional

Δωρεάν χειμερινός τεχνικός έλεγχος για FIAT, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και FIAT Professional
Jeep Renegade STELLANTIS / JEEP

Με το πρόγραμμα Winter Check-up 2022-2023, οι κάτοχοι αυτοκινήτων FIAT, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και FIAT Professional μπορούν να επωφεληθούν από δωρεάν τεχνικό έλεγχο αλλά και έως 20% έκπτωση σε ανταλλακτικά.

Στο πλαίσιο των προσφερόμενων υπηρεσιών After Sales, η ελληνική αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων FIAT, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional (επαγγελματικά FIAT) ανακοίνωσαν το δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου Winter Check Up 2022-2023.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε όλους τους κατόχους μοντέλων των παραπάνω μαρκών να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Το Winter Check Up 2022-2023 περιλαμβάνει ελέγχους 15 σημείων, όπως η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα ο διαγνωστικός έλεγχος του οχήματος αλλά και ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού - ιδιαίτερα σημαντικό αυτή την περίοδο για το γρήγορο και αποτελεσματικό ξεθάμπωμα των τζαμιών για βέλτιστη ορατότητα.

Ο δωρεάν έλεγχος Winter Check Up 2022-2023, προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου επισκευαστών των FIAT, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional στην Ελλάδα και έχει ισχύ από τις 5 Δεκεμβρίου 2022, έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν και από ειδικές προσφορές σε ανταλλακτικά και αναλώσιμα του αυτοκινήτου τους, όπως για παράδειγμα 20% έκπτωση σε κρίσιμα για την ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου ανταλλακτικά, όπως είναι η μπαταρία, τα τακάκια και τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Winter Check Up 2022-2023, αλλά και γενικότερα τις υπηρεσίες After Sales, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο των FIAT, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και FIAT Professional.

TAGS ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ FIAT ALFA ROMEO JEEP ABARTH ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ