NISSAN

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος και εκπτώσεις σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ από τη Nissan

Nissan Qashqai E-Power
Nissan Qashqai E-Power P.DIAMANTIS

Μέσω του χειμερινού προγράμματος προσφορών All Clear Service, η Nissan προσφέρει ολική προστασία για τα μοντέλα της και για πρώτη φορά δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο σε όλα τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα.

Αυτόν τον χειμώνα απολαύστε την ολική προστασία στο δικό σας Nissan, με 20% έκπτωση σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες της Nissan έχουν την δυνατότητα να επωφεληθούν από το δωρεάν χειμερινό έλεγχο 20 σημείων και διαγνωστικό έλεγχο σε όλα μεταχειρισμένα εισαγωγής της εταιρείας- κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.

NISSAN-AFTER-SALES_WINTER
NISSAN-AFTER-SALES_WINTER NISSAN


Επίσης, η Nissan προσφέρει 20% έκπτωση στα ανταλλακτικά service (περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: λιπαντικό κινητήρα, αντιψυκτικό υγρό, AdBlue, υγρά φρένων, βαλβολίνες, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα, φίλτρο καυσίμου, φίλτρο καμπίνας, μπουζί, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων) και στα ανταλλακτικά επισκευής (μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης).

Nissan Qashqai E-Power
Nissan Qashqai E-Power P.DIAMANTIS

Στο ίδιο πλαίσιο, με έκπτωση της τάξης του 20% προσφέρονται και τα γνήσια αξεσουάρ Nissan, ενώ παρέχεται δωρεάν για ένα χρόνο το πρόγραμμα Nissan Assistance με πανευρωπαϊκή κάλυψη. H πραγματοποίηση τεχνικού ελέγχου και συντήρησης στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan είναι απαραίτητη, προκειμένου να κινηθείτε με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου κατά την χειμερινή περίοδο.

NISSAN-AFTER-SALES_WINTER
NISSAN-AFTER-SALES_WINTER NISSAN


Για αυτό φροντίζει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας. Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan αλλά και στo www.nissan.gr.

TAGS NISSAN ΝΙΚ.. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ