FORD PUMA

Δίνεις 4.799 ευρώ και φεύγεις με το χαρισματικό SUV Puma με πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Finance

FORD PUMA ST POWERSHIFT
FORD PUMA ST POWERSHIFT MEDIA FORD

Η απόκτηση σήμερα του πολυτάλαντου B-SUV Ford Puma είναι πιο εύκολη και συμφέρουσα από ποτέ, χάρη στους μοναδικούς όρους χρηματοδότησης που προσφέρει η Ford.

Το δημοφιλές Puma, το SUV μοντέλο με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη στην πολυσχιδή γκάμα επιβατικών οχημάτων της Ford, συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών στη χώρα μας, ενώ σήμερα, χάρη στους προνομιακούς όρους του προγράμματος χρηματοδότησης που προσφέρει η Ford, η απόκτησή του καθίσταται πιο εύκολη και συμφέρουσα όσο ποτέ άλλοτε.

FORD PUMA ST-LINE
FORD PUMA ST-LINE MEDIA FORD


Συγκεκριμένα, όλοι οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν την έκδοση του Ford Puma που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες και να την αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα, με χαμηλή προκαταβολή που ξεκινά από μόλις 4.799 ευρώ, σε συνδυασμό με σταθερό προνομιακό ονομαστικό επιτόκιο 2,99%. Και όλα αυτά με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής της υπόλοιπης αξίας του αυτοκινήτου με διάρκεια από 12 έως και 60 μήνες.

Επιπλέον, οι πελάτες που θα παραγγείλουν τώρα οποιαδήποτε έκδοση του μοντέλου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν επιπλέον οφέλη, όπως 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect που ενισχύει το αίσθημα αυτοπεποίθησης και αυξάνει την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου, καθώς και χρηματικό όφελος ύψους 1.000 ευρώ.

FORD PUMA ST POWERSHIFT
FORD PUMA ST POWERSHIFT MEDIA FORD


Ενδεικτικά, για την πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Titanium του Ford Puma που τροφοδοτείται από τον καταξιωμένο κινητήρα βενζίνης 1.0L EcoBoost Hybrid 125PS και μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους των 1.000 ευρώ και με προκαταβολή 4.799 ευρώ, η μηνιαία δόση για περίοδο αποπληρωμής 60 μηνών διαμορφώνεται στα 349,98 ευρώ (ΣΕΠΠΕ 4,3%).

TAGS FORD PUMA FORD ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ