NISSAN ARIYA

Διακρίσεις για τα Nissan Ariya SUV και Titan

Nissan Ariya 2023 JD Power
Nissan Ariya 2023 JD Power ©2023 NISSAN

Η δέσμευση της Nissan ως προς το να δημιουργεί συναρπαστικά αυτοκίνητα που ενθουσιάζουν τους ιδιοκτήτες τους, αναγνωρίστηκε για μία ακόμη φορά με βραβεία και τις σχετικές διακρίσεις.

Τόσο το Ariya, όσο και το Titan στη μελέτη J.D. Power 2023 U.S. Automotive Performance, Execution and Layout, βρέθηκαν στην κορυφή των κατηγοριών τους ως Πιο Ελκυστικά Μοντέλα. Το Nissan Ariya πέτυχε τον υψηλότερο βαθμό ικανοποίησης οδηγών στην κατηγορία των compact SUV και αυτή ήταν η πρώτη βράβευση του ηλεκτρικού μοντέλου από την J.D. Power.

Nissan Ariya 2023 JD Power
Nissan Ariya 2023 JD Power NISSAN


Το Nissan Titan αναγνωρίστηκε πως προσφέρει την καλύτερη οδηγική εμπειρία μεταξύ των μεγάλων pickup. Η μελέτη αυτή της J.D. Power εξετάζει τις αξιολογήσεις νέων ιδιοκτητών οχημάτων για τις εμπειρίες τους με το όχημά τους μετά από τουλάχιστον 90 ημέρες ιδιοκτησίας, παρακολουθώντας αξιολογήσεις περισσότερων από 37 χαρακτηριστικών σε 10 κατηγορίες.

Nissan Ariya 2023 JD Power
Nissan Ariya 2023 JD Power ©2023 NISSAN


Στις κατηγορίες αυτές της αξιολόγησης, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το σύστημα infotainment και η οδηγική άνεση. Το Ariya είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό crossover της Nissan το οποίο, μεταξύ άλλων πρωτοποριακών τεχνολογιών, προσφέρει την προηγμένη τεχνολογία υποβοήθησης οδηγού ProPILOT Assist 2.01.

Nissan Titan 2023 JD Power
Nissan Titan 2023 JD Power NISSAN


Με εκτιμώμενη αυτονομία από την EPA έως και 490 χιλιομέτρων (μοντέλο Venture+) καλύπτει ποικίλες ανάγκες, από καθημερινές μετακινήσεις έως και ταξίδια. Το διαθέσιμο σύστημα τετρακίνησης e-4ORCE χρησιμοποιεί δύο ηλεκτροκινητήρες για να αποδίδει τα μέγιστα και να ενισχύει την άνεση του οδηγού σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Nissan Titan 2023 JD Power
Nissan Titan 2023 JD Power NISSAN


Το Nissan Titan καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες για κάθε ελαφρύ φορτηγό: ισχύς, ικανότητες, τεχνολογία, τολμηρό στυλ και καινοτομία. Με τον βενζινοκινητήρα 5,6 λίτρων Endurance V8 της Nissan, το Τitan διαθέτει την υψηλότερη ιπποδύναμη στην κατηγορία του, με 400 ίππους και 560 Nm ροπής (με premium καύσιμο).

TAGS NISSAN ARIYA NISSAN J.D. POWER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ