ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Διακρίσεις από τον Euro NCAP για τρία ακόμα μοντέλα της Ford

Ford Transit Connect Euro NCAP
Ford Transit Connect Euro NCAP FORD

Το ολοκαίνουργιο van Transit Connect της Ford Pro απέσπασε το βραβείο Platinum από τον ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης ασφάλειας οχημάτων Euro NCAP.

Πρόκειται για την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία την οποία το νέο Transit Connect κατέκτησε κατά τη διάρκεια τυποποιημένων δοκιμών ασφάλειας που ακολουθούν τα τελευταία αυστηρά πρότυπα του Euro NCAP.

Με το αποτέλεσμα που απέσπασε το νέο Transit Connect, η Ford Pro διαθέτει πλέον στις τάξεις της τρία βαν οχήματα με κορυφαία βαθμολογία ανάμεσα στα μοντέλα της τελευταίας γενιάς Transit, με τα νέα Transit Custom και Transit Courier να έχουν επίσης λάβει το βραβείο Platinum από τον Euro NCAP σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα πρότυπα του 2024.

Ford Transit Connect Euro NCAP
Ford Transit Connect Euro NCAP FORD


“Τα τελευταία αποτελέσματα από τον Euro NCAP αποδεικνύουν ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να βασίζονται στην Ford Pro για την φροντίδα τόσο των οδηγών όσο και του φορτίου τους, την ολοκλήρωση των παραδόσεων στους πελάτες και την επιστροφή στο σπίτι με ασφάλεια μετά τη δουλειά” δήλωσε ο Χανς Σεπ, general manager, Ford Prο Ευρώπης.

Η υποστήριξη που παρέχει η Ford Pro για ασφαλέστερη και αποδοτικότερη λειτουργία εκτείνεται πέρα από τα ήδη προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διαθέτουν τα οχήματά της. Συγκεκριμένα, οι ειδοποιήσεις FORDLiive Smart Maintenance μπορούν να προειδοποιούν τους ιδιοκτήτες των βαν οχημάτων για μικρές βλάβες, ώστε να μπορούν να επιλυθούν πριν εξελιχθούν σε πιο σοβαρά προβλήματα.

TAGS ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ FORD PRO FORD FORD TRANSIT EURO NCAP ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ