CONTINENTAL

Διαγωνισμός Continental “Track Driving Days” με δώρο μαθήματα αφαλούς οδήγησης & drifting και 1 σετ ελαστικών

Διαγωνισμός Continental “Track Driving Days” με δώρο μαθήματα αφαλούς οδήγησης & drifting και 1 σετ ελαστικών
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ CONTINENTAL

Οι 6 νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν μαθήματα ασφαλούς και γρήγορης οδήγησης, στο Κέντρο Ασφαλούς Οδήγησης “Driving Academy”.

Η ΕΜΑ ΑΕ - Continental Ελαστικά διοργανώνει τον διαγωνισμό “Track Driving Days”. Οι 6 νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν μαθήματα ασφαλούς και γρήγορης οδήγησης, στο Κέντρο Ασφαλούς Οδήγησης “Driving Academy”, στο Μαρκόπουλο Αττικής. Με σύνθημα #noiazomaste_emeis, σκοπός τού διαγωνισμού είναι να μας ευαισθητοποιήσει σε θέματα που αφορούν στη μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και να μας ενημερώσει για το “Vision Zero”, δηλαδή τον φιλόδοξο αλλά εξίσου ρεαλιστικό στόχο της Continental, να συμβάλλει στη μείωση των παραγόντων που δημιουργούν θανατηφόρα ατυχήματα στους δρόμους, παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση την τελευταία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Εθνικό Προφίλ Οδικής Ασφάλειας, με στοιχεία του 2020, η Ελλάδα είναι 7η από τις 27 χώρες της ΕΕ όσον αφορά στους θανάτους από τροχαία, ανά εκατομμύριο κατοίκους, ενώ παράλληλα, παρουσιάζει χειρότερες επιδόσεις από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο σε ό,τι αφορά στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, στην οδήγηση με απόσπαση προσοχής και στη μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

Τα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης στο “Driving Academy” θα προσφέρουν στους τυχερούς νικητές του διαγωνισμού πολύτιμη γνώση και εμπειρία μέσα από θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, αλλά και την ευκαιρία να διαπιστώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες ή αδυναμίες, σε πρακτικό επίπεδο, αντιμετωπίζοντας πραγματικές δυσκολίες αποφυγής εμποδίων, βιώνοντας γλιστρήματα και καταστάσεις που στην πραγματικότητα οδηγούν σε σοβαρά ατυχήματα. Από τα μαθήματα δεν θα λείψει και η fun «διάσταση», καθώς μέρος της εμπειρίας περιλαμβάνει μαθήματα drifting!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό “Track Driving Days” μέσω της ιστοσελίδας της Continental στο Facebook, στα παρακάτω links:

https://bit.ly/409tGgl

https://bit.ly/3ohOMvB.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 20.05.2023, ενώ οι νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση, από τις έγκυρες συμμετοχές. Τα μαθήματα θα γίνουν στις 18.06.2023. Παράλληλα, ένας από τους 6 τυχερούς νικητές θα κερδίσει μια τετράδα καινούργιων ελαστικών, ως extra δώρο που θα προκύψει μετά από quiz οδηγικών γνώσεων, την ημέρα των μαθημάτων.

Περισσότερα για τον τρόπο συμμετοχής αλλά και γενικά για τον διαγωνισμό, μπορεί κάποιος να βρει εδώ: https://conticontests.gr/.

TAGS CONTINENTAL ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ