BMW I5

Το "οσκαρικό" VIDEO με το οποίο η BMW θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο φετινό Superbowl

BMW Talkin Like Walken Superbowl Commercial
BMW Talkin Like Walken Superbowl Commercial BMW

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κρίστοφερ Γουόκεν πρωταγωνιστεί σε ένα νέο σποτ 60 δευτερολέπτων αφιερωμένο στα είδωλα και τους μιμητές τους, ενώ ως guest star εμφανίζεται ο παγκοσμίου φήμης, βραβευμένος με οκτώ Grammy, Usher.

Η BMW θα επιστρέψει στο Super Bowl την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 με μια νέα διαφήμιση 60 δευτερολέπτων για την ολοκαίνουργια γενιά της εμβληματικής BMW Σειράς 5, με σημείο αναφοράς την πρώτη 100% ηλεκτρική BMW i5. Η πλαισιωμένη από αστέρια διαφήμιση με τίτλο “Talkin' Like Walken”, περιλαμβάνει μία ακόμα εμβληματική μορφή,τον εμβληματικό αστέρα του Χόλιγουντ, Κρίστοφερ Γουόκεν.

BMW Talkin Like Walken Superbowl Commercial
BMW Talkin Like Walken Superbowl Commercial BMW


Στο “πλευρό του” όπως συνηθίζεται να λέγεται για τις μεγάλες παραγωγές, εμφανίζονται τόσο η ηθοποιός Άσλεη Παρκ -γνωστή από τα “Emily in Paris”, “Beef” και “Joy Ride”- όσο και ο πολυβραβευμένος με Grammy και παγκόσμιος σούπερ σταρ, που θα έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση του ημιχρόνου του Super Bowl LVIII, Usher.

Το σποτ διάρκειας 60 δευτερολέπτων εκμεταλλεύεται την άμεσα αναγνωρίσιμη φωνή και τον χαρακτηριστικό τρόπο ομιλίας του Γουόκεν, ακολουθώντας τον ηθοποιό κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης ημέρας. Όλοι όσοι τον βλέπουν σπεύδουν να μιμηθούν τη φωνή και το στυλ του - από τον παρκαδόρο του ξενοδοχείου του και τον ράφτη του, μέχρι την makeup artist, και τον μπαρίστα του drive-through.

BMW Talkin Like Walken Superbowl Commercial
BMW Talkin Like Walken Superbowl Commercial BMW


Μπερδεμένος με το όλο σκηνικό, ο Γουόκεν εκνευρίζεται όλο και περισσότερο. Το αποκορύφωμα είναι μία τυχαία συνάντηση με τον Usher και τον Γουόκεν να ρωτά: “Δεν έχεις πουθενά αλλού να πας;”. Το "Talkin' Like Walken" προγραμματίζεται να προβληθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου τετάρτου του Super Bowl LVIII. Η κορυφαία διαφημιστική εταιρεία της BMW στις ΗΠΑ, Goodby Silverstein & Partners (GS&P), δημιούργησε τη συγκεκριμένη καμπάνια.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης, Μπράϊαν Μπάκλεη, καταξιωμένος δημιουργός περίπου 70 διαφημίσεων που έχουν ήδη προβληθεί στο Super Bowl. Διευθυντής φωτογραφίας ήταν ο διάσημος κινηματογραφιστής, Χόϊτ βαν Χόϊτεμα (Oppenheimer και Interstellar).

BMW Talkin Like Walken Superbowl Commercial
BMW Talkin Like Walken Superbowl Commercial BMW


Πιο δυναμική από ποτέ, η ολοκαίνουργια όγδοη γενιά της BMW Σειράς 5, διατίθεται για πρώτη φορά με ένα πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης ως BMW i5. Εκτός από τη σπορ, κομψή σχεδίαση και τη χαρακτηριστική δυναμική συμπεριφορά των μοντέλων BMW, η νέα Σειρά 5 διαθέτει πληθώρα ψηφιακών καινοτομιών και τεχνολογικών εξελίξεων.

Σε αυτές περιλαμβάνεται και το τελευταίας γενιάς “Highway Assistant” της BMW, το οποίο προσφέρει, υπό το άγρυπνο βλέμμα του οδηγού, hands-free οδήγηση σε ταχύτητες έως 85 km/h, όπου το επιτρέπουν οι συνθήκες και τα όρια ταχύτητας.

TAGS BMW I5 BMW SHORT VIDEOS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ