VOLVO

Δες από κοντά και κανόνισε test drive του νέου SUV EX30 στις εκθέσεις της Volvo

VOLVO EX30
VOLVO EX30 MEDIA VOLVO

Αν και «μικρό», το νέο SUV της Volvo επιβεβαίωσε τις μεγάλες προσδοκίες που είχε δημιουργήσει όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, πριν από λίγους μήνες, αποσπώντας πολλές διακρίσεις και εγκωμιαστικές κριτικές.

Τώρα, το ελληνικό κοινό έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει από πρώτο χέρι όσα έγραψαν οι δημοσιογράφοι σε όλο τον κόσμο για το αμιγώς ηλεκτρικό SUV μας που είναι μεγάλο σε όλα, εκτός από τις διαστάσεις. Το μικρότερο SUV της Volvo, που είναι ασφαλές όσο θα περίμενε κανείς από ένα μοντέλο της Volvo, είναι εξοπλισμένο με Door Opening Alert.

VOLVO EX30
VOLVO EX30 MEDIA VOLVO


Το πρωτοποριακό σύστημα ασφάλειας που αποτρέπει ατυχήματα με ποδήλατα, μοτοσικλέτες ή δρομείς που πλησιάζουν από πίσω, προειδοποιώντας εάν κάποιος επιβάτης προσπαθήσει να ανοίξει μία πόρτα στην πορεία τους. Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του νέου αυτοκινήτου, αυτά που αξίζει να “κρατήσει” κανείς, είναι τα εξής:

• Με 25% μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα από κάθε άλλο Volvo.

• Με εσωτερικό από προηγμένα ανανεώσιμα υλικά, εμπνευσμένα από τη φύση.

• Με αυθεντικό σκανδιναβικό design σε μικρότερες διαστάσεις και έξυπνες σχεδιαστικές λύσεις που εξοικονομούν χώρο και υλικά.

• Με κεντρική οθόνη 12,3’’ που ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες και προβάλλει ό,τι χρειάζεται κάθε φορά ο οδηγός.

• Με ενιαίο soundbar, το πρώτο στο είδος του σε αυτοκίνητο παραγωγής.

• Με αυτονομία σε μικτές συνθήκες έως 475 χλμ.

• Με 0-100 χλμ./ ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα (έκδοση Twin Motor Performance): το πιο γρήγορο Volvo όλων των εποχών σε επιτάχυνση.

Η Volvo Car Hellas ενημερώνει ότι από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου όσοι επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του Επίσημου Δικτύου Volvo θα μπορούν να περιεργαστούν από κοντά το Volvo EX30 και να πάρουν μία γεύση από τις μεγάλες καινοτομίες του, την εντυπωσιακή του σχεδίαση και τα προηγμένα βιώσιμα υλικά που ντύνουν το σύγχρονο εσωτερικό του.

Θα μπορούν, επίσης, να κατατοπιστούν αναλυτικά από τους εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων για τις τεχνολογικές καινοτομίες του νέου EX30, που απαντούν σε κάθε πρόκληση σχετικά με την ευκολία χρήσης και την αυτονομία, καθιστώντας το νέο SUV μας ιδανικό ακόμη και ως μοναδικό οικογενειακό αυτοκίνητο.

Και, φυσικά, θα έχουν τη δυνατότητα να το οδηγήσουν: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Επίσημους Διανομείς Volvo, για να προγραμματίσουν το test drive τους με το νέο EX30 την ημέρα και την ώρα που τους εξυπηρετεί.

TAGS VOLVO EX30 ΑΓΟΡΑ SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ