CUPRA

Cupra DarkRebel: Όλο και πιο κοντά στην πραγματικότητα

DarkRebel Configuration
DarkRebel Configuration CUPRA

Το Cupra DarkRebel είναι ένα αυτοκίνητο που ξεπερνάει τα όρια του σχεδιασμού, της απόδοσης ακόμα και των ερωτημάτων για τον τρόπο με τον οποίο τα αυτοκίνητα θα σχεδιαστούν στο μέλλον για τις νέες γενιές.

Το Cupra DarkRebel κάνει ένα βήμα πιο κοντά στον φυσικό κόσμο αφού η δυνατότητα να επηρεαστεί η φυσική του εκδοχή μέσω του Hyper Configurator πλησιάζει στο τέλος. Στην εκδήλωση Exponential Impulse που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, ο κόσμος άκουσε το κάλεσμα της εταιρείας και ανταποκρίθηκε αμέσως.

Darkrebel_Configuration
Darkrebel_Configuration CUPRA


Σημειώθηκαν περισσότερες από 270.000 διαμορφώσεις από την Cupra Tribe συμπεριλαμβανομένων πρεσβευτών της μάρκας όπως οι Αλέξια Πουτέλας, Μαρκ Τερ Στέγκεν, Ανσού Φατί από το χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς και τον ηθοποιό Ντάνιελ Μπριλ από τον καλλιτεχνικό χώρο που χρησιμοποίησαν το virtual αυτό εργαλείο για να διαμορφώσουν τα χαρακτηριστικά του DarkRebel.

Είναι το πρώτο σπορ πρωτότυπο αυτοκινήτο της μάρκας που δημιουργήθηκε με τις απεριόριστες δυνατότητες του Metahype, του ψηφιακού κόσμου της Cupra στο Metaverse. Τα χιλιάδες κομμάτια από τα στοιχεία που θα προκύψουν από τις προτεινόμενες διαμορφώσεις που έχουν ήδη συγκεντρωθεί, θα επηρεάσουν τον τελικό σχεδιασμό του Cupra DarkRebel.

Χρήστες από όλο τον κόσμο με τη δημιουργικότητά τους, επηρεάζουν τον τελικό σχεδιασμό του Cupra DarkRebel. Οι δύο χώρες με τις περισσότερες διαμορφώσεις είναι η Ισπανία και η Γερμανία, με το Μεξικό και την Τουρκία να βρίσκονται μέσα στη δεκάδα. Στο Hyper Configurator, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών περιβαλλόντων όπου μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους εκδοχή Cupra DarkRebel.

Darkrebel_Configuration
Darkrebel_Configuration CUPRA


Οι χρήστες με το Hyper Configurator έγιναν πιο διαδραστικοί, με το 74% αυτών να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο, γεγονός που αποτελεί ξεκάθαρη ένδειξη πως το DarkRebel θα είναι ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο από τη νέα γενιά και προορισμένο για εκείνη. Το Hyper Configurator παραμένει ανοιχτό για την Cupra Tribe.

TAGS CUPRA DARKREBEL CUPRA TRIBE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ