DACIA DUSTER

Αυτό είναι το νέο Dacia Duster

Αυτό είναι το νέο Dacia Duster
Dacia Duster 2023 DACIA

Το δημοφιλές SUV αποκτά τη νέα εταιρική ταυτότητα της Dacia, όπως άλλωστε και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της ρουμανικής εταιρίας.

Η Dacia αποκάλυψε τη νέα εταιρική της ταυτότητα. Κυρίαρχο στοιχείο αποτελεί το νέο λογότυπο που ονομάζεται “Dacia Link”. Ουσιαστικά αποτελείται από τα γράμματα “D” και “C” ενωμένα. Το νέο σήμα κυριαρχεί στην επίσης ανασχεδιασμένη μάσκα του νέου Dacia Duster.

Αυτό είναι το νέο Dacia Duster
Dacia Duster 2023 DACIA

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη αλλαγή στο εξωτερικό του ανανεωνένου SUV. Στο πίσω μέρος έχει αλλάξει επίσης η γραμματοσειρά της ονομασίας “DACIA” που φιλοξενείται ψηλά στο πορτμπαγκάζ. Οι υπόλοιπες αφορούν στην υιοθέτηση της απόχρωσης Monolith Grey στις μπάρες οροφής, τις μπροστινές και πίσω προστατευτικές ποδιές και τους πλευρικούς καθρέφτες.

Αυτό είναι το νέο Dacia Duster
Dacia Duster 2023 DACIA

Νέο είναι και το χρώμα αμαξώματος Lichen Khaki, το οποίο έχει μια γήινη απόχρωση παρόμοια με αυτή του φυσικού βρύου.

Ακόμη περισσότερες αλλαγές έχουμε στην καμπίνα. Ανασχεδιασμένο είναι τόσο το τιμόνι που φιλοξενεί το νέο λογότυπο, όσο και το ταμπλό. Ειδικότερα, στο επάνω μέρος οι στρογγυλοί αεραγωγοί έχουν δώσει τη θέση τους σε νέας σχεδίασης, στενόμακρους οκτάγωνους αγωγούς που έχουν αλλάξει εντελώς την εικόνα του εσωτερικού.

Αυτό είναι το νέο Dacia Duster
Dacia Duster 2023 DACIA

Από τη μόνη φωτογραφία που έχουμε στη διάθεσή μας, φαίνεται πως το SUV της Dacia έχει ακόμη νέους χρωματισμούς στην καμπίνα, καθώς και οθόνη αφής με νέα γραφικά. Σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα για το ανανεωμένο Duster, που δεν αναμένεται πριν το τέλος του 2023.

Αυτό είναι το νέο Dacia Duster
Dacia Jogger 2023 DACIA


Φυσικά, τη νέα εταιρική ταυτότητα της Dacia υιοθετούν και τα υπόλοιπα μοντέλα της ρουμανικής εταιρίας, τόσο τα γνωστά μας Sandero Streetway και Sandero Stepway, όσο και το Jogger που μόλις ξεκίνησε να διατίθεται στην ελληνική αγορά, αλλά και το αμιγώς ηλεκτρικό Spring που αναμένεται.

Αυτό είναι το νέο Dacia Duster
Dacia Μοντέλα 2023 DACIA

Όπως δήλωσε ο Ντένις Λε Βοτ, Διευθύνων Σύμβουλος της Dacia, “Η αποκάλυψη ολόκληρης της γκάμας Dacia με τη νέα εταιρική ταυτότητα σηματοδοτεί το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο της στρατηγικής ανάπτυξης που ξεκίνησε πριν από περισσότερο από ένα χρόνο. Αυτό το νέο εταιρικό περιβάλλον είναι σύμφωνο με τις αξίες μας - απλό, στιβαρό, αυθεντικό - με έναν πιο δυναμικό και σύγχρονο τρόπο. Αυτή η εφαρμογή δίνει νέα δυναμική στη Dacia για να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες¨.

TAGS DACIA DUSTER DACIA JOGGER DACIA SANDERO DACIA ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ