OPEL CORSA

Αυτό είναι το Best Seller της Ελληνικής αγοράς το 1ο τρίμηνο του 2023

Opel Corsa
Opel Corsa OPEL AUTOMOBILE GMBH

Το Γερμανικό σουπερμίνι που είναι 1ο σε πωλήσεις στην Ελλάδα ανεξαρτήτως κατηγορίας αλλά και 1ο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην κατηγορία του για το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Το Opel Corsa συνεχίζει δυναμικά - όπως ακριβώς ξεκίνησε τη νέα χρονιά - στις πωλήσεις στην Ελληνική αγορά, κατακτώντας την πρώτη θέση για το πρώτο τρίμηνο του 2023. Η 6η γενιά του Γερμανικού σουπερμίνι είναι best seller στην Ελλάδα το διάστημα Ιανουάριος-Μάρτιος ανεξαρτήτως κατηγορίας, αλλά και πρώτο στις πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην κατηγορία του για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε πως το Opel Corsa διατίθεται με αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης απόδοσης από 75 έως 130 ίππους που συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια 5 και 6 σχέσεων, αλλά και με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η ηλεκτρική έκδοση Corsa-e έχει απόδοση 136 ίππων και αυτονομία 353 km.

Opel Corsa-e
Opel Corsa-e F OPEL AUTOMOBILE GMBH

Αυτή την περίοδο το Corsa προσφέρεται με το Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής της Opel, χάρη στο οποίο οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel και να λάβουν μια πολύ ανταγωνιστική τιμή για το μεταχειρισμένο τους αυτοκίνητο. Το Πρόγραμμα ισχύει έως τις 30 Απριλίου και αφορά όλη την γκάμα των μοντέλων της Opel.

Πέρα από την επιδότηση ανταλλαγής, η Opel έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εγγύηση τελικής τιμής και σύντομο χρόνο παράδοσης για τα νέα μοντέλα της, καθώς και 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Opel Corsa
Opel Corsa OPEL AUTOMOBILE GMBH
TAGS OPEL CORSA ΑΓΟΡΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ OPEL ΣΟΥΠΕΡΜΙΝΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ