ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Αυτά είναι τα νέα δεδομένα που φέρνει το αμιγώς ηλεκτρικό SUV Range Rover

Range Rover Electric
Range Rover Electric MEDIA RANGE ROVER

Οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν στόχο να δημιουργήσουν το πιο αθόρυβο και εκλεπτυσμένο Range Rover όλων των εποχών, δίνοντας ένα τελείως νέο “στίγμα” για το πως θα περάσει η θρυλική εταιρεία των πολυτελών SUV στη νέα εποχή.

Η Range Rover ανακοινώνει πως το πολυαναμενόμενο Range Rover Electric, μπαίνει στην τελική ευθεία των δοκιμών του, πριν από την επίσημη έναρξη παραγγελιών για τους πελάτες για τη νέα εποχή των πολυτελών SUV. Αναγγέλλοντας το επόμενο στάδιο στο ταξίδι της σύγχρονης πολυτέλειας στην ηλεκτροκίνηση, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα της Range Rover ενισχύει τα διαπιστευτήριά του στον τομέα αυτό.

Range Rover Electric
Range Rover Electric MEDIA RANGE ROVER


Ο υποδειγματικός βρετανικός σχεδιασμός του παραμένει ξεχωριστός και ακλόνητος, ενώ η ικανότητά του να πηγαίνει παντού θα διασφαλίσει ότι η τεχνολογία ρυμούλκησης, διάσχισης υδάτων και κίνησης σε κάθε έδαφος θα ξεπεράσει όλα τα ανταγωνιστικά πολυτελή ηλεκτρικά SUV. Τα ιδιαίτερα συστατικά που υποστηρίζουν την επιτυχία της Range Rover παραμένουν και στην προκειμένη περίπτωση αναλλοίωτα.

Η διαχρονική, λιτή σχεδίαση, η αθόρυβη καμπίνα και η αμίμητη ικανότητα για κίνηση σε κάθε έδαφος, είναι στοιχεία που τώρα θα προσφέρονται με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Το Range Rover Electric θα προσφέρει επιδόσεις συγκρίσιμες με εκείνες του Range Rover V8 που αποτελεί τη ναυαρχίδα της γκάμας μας και την ικανότητα παντός εδάφους που αναπτύχθηκε εσωτερικά από ειδικούς της Land Rover.

Range Rover Electric
Range Rover Electric MEDIA RANGE ROVER


Αυτό άλλωστε είναι και το “σήμα κατατεθέν” της Range Rover από την απαρχή της ύπαρξής της, το 1970. Οι δοκιμές των πρωτοτύπων βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς οι μηχανικοί έχουν στόχο να δημιουργήσουν το πιο αθόρυβο και εκλεπτυσμένο Range Rover που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, με μια μοναδική active road noise cancellation λειτουργία, ηχητική σχεδίαση και άνεση στην καμπίνα.

Μετά από έναν χρόνο ανάπτυξης σε ψηφιακό περιβάλλον ξεκίνησαν οι παγκόσμιες δοκιμές στο δρόμο, από τη Σουηδία μέχρι το Ντουμπάι, σε θερμοκρασίες από -40 βαθμούς κελσίου, έως τους +50. Το πρόγραμμα δοκιμών των πρωτοτύπων έχει προσαρμοστεί για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα της Range Rover, ώστε να διασφαλιστεί η στιβαρότητα του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης.

Range Rover Electric
Range Rover Electric MEDIA RANGE ROVER


Το νέο Range Rover Electric θα σχεδιαστεί, θα αναπτυχθεί και θα κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, βασισμένο στην ευέλικτη πλατφόρμα Modular Longitudinal Architecture (MLA) στο Solihull, μαζί με τα υφιστάμενα ήπια και plug-in υβριδικά οχήματα της Range Rover. Για πρώτη φορά, οι μπαταρίες και οι ηλεκτρικές μονάδες κίνησης θα κατασκευάζονται στο νέο Electric Propulsion Manufacturing Centre της JLR στο Wolverhampton.

TAGS ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ RANGE ROVER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ