ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αυτά είναι τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι παίκτες του Τσάβι στη Μπαρτσελόνα: Πόσο στοιχίζουν και οι τελικές ταχύτητές τους

CUPRA
Cupra Formentor

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν στη διάθεσή τους σπορ και υβριδικά μοντέλα από τον επίσημο automotive & mobility partner της ισπανικής ομάδας

Από το 2019 και μέχρι το 2024, η ισπανική CUPRA είναι ο επίσημος automotive & mobility partner της FC Barcelona. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες του Τσάβι μετακινούνται με το σπορ crossover Formentor, το Leon σε εκδόσεις hatchback και Sportstourer, αλλά και το SUV Ateca.

CUPRA
FC Barcelona - CUPRA

Τα μοντέλα της Cupra είναι διαθέσιμα και σε υβριδικές εκδόσεις, με ισχύ που φτάνει έως και τους 310 ίππους! Το CUPRA Leon e-HYBRID των 245 ίππων για παράδειγμα, το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της CUPRA, μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για έως και 52 km. Το ταχύτερο CUPRA Leon αποδίδει 300 ίππους, κάνει το 0-100 km/h σε 5,7'', έχει τελική ταχύτητα 250 km/h και κοστίζει στην Ελλάδα 40.990 ευρώ.

Cupra
Cupra LEON

Ειδικά ο Marc ter Stegen, τερματοφύλακας της Μπάρτσα αλλά και παγκόσμιος πρεσβευτής της CUPRA, οδηγεί ένα Formentor plug-in Hybrid με 245 ίππους, με το οποίο όπως έχει δηλώσει ο ίδιος απολαμβάνει σπορ οδήγηση ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

CUPRA
FC Barcelona - CUPRA

Πρεσβευτής της μάρκας CUPRA είναι από τον Μάρτιο και ο νεαρός επιθετικός της ισπανικής ομάδας, Ansu Fati, ο οποίος έχει επιλέξει επίσης το crossover Formentor. Το ισχυρότερο Formentor αποδίδει 310 ίππους, έχει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,9'' και τελική ταχύτητα 250 km/h και κοστίζει στην Ελλάδα 47.590 ευρώ.

Cupra-LEON
FC Barcelona CUPRA

Formentor έχουν επιλέξει και οι Sergio Busquets, Frenkie de Jong και Sergiño Dest, ενώ οι Clement Lenglet και Junior Firpo επέλεξαν το Ateca, η κορυφαία έκδοση του οποίου έχει ισχύ 300 ίππων, 0-100 km/h σε 4,9'' και τελική ταχύτητα 247 km/h. Το σπορ SUV δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στην Ελλάδα.

CUPRA
Cupra Ateca
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΣΑΒΙ LA LIGA CUPRA CUPRA FORMENTOR LEON ATECA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ