ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Άτυχοι στο Rally Adriatico οι Παυλίδης - Χάριμαν

Pavlidis Rally Adriatico 2023
Pavlidis Rally Adriatico 2023 STEP RACING

Έπειτα από τις δύο επιτυχημένες τους παρουσίες στα Rally Val d’Orcia και San Marino Rally, οι Νίκος Παυλίδης- Άλαν Χάριμαν δεν είχαν τη συνέχεια που όλοι περιμέναμε στο Rally Adriatico, τρίτο γύρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος Ράλι.

Οι υψηλές θερμοκρασίες που είχαν ως αποτέλεσμα τη γρήγορη φθορά των ελαστικών του Skoda Fabia Rally2 Evo της Ιταλικής H-Sport από την πρώτη κιόλας ειδική διαδρομή του αγώνα, ήταν ο λόγος για τον οποίο η προσπάθεια του πληρώματος της Step Racing τελείωσε νωρίς και άδοξα. Μόλις στη δεύτερη ειδική του αγώνα και μάλιστα, περίπου 200 μέτρα πριν το τέλος της, ο αγώνας για το πλήρωμα της Step Racing τέλειωσε.

Pavlidis Rally Adriatico 2023
Pavlidis Rally Adriatico 2023 STEP RACING


Σε μια δεξιά γρήγορη στροφή το αυτοκίνητο πάτησε σε σαθρό χώμα με αποτέλεσμα ένα παρατεταμένο γλίστρημα, να στείλει το αυτοκίνητο σε ένα ανάχωμα και στη συνέχεια να τουμπάρει. Ο οδηγός εκφράζοντας την απογοήτευσή του σχετικά με τα ελαστικά της MRF που χρησιμοποίησε στον αγώνα, ανέφερε πως το αυτοκίνητο από το shakedown το πρωί του Σαββάτου, έως και την Κυριακή στη διάρκεια του αγώνα, γλιστρούσε πολύ.

Το δίδυμο της Step Racing που είχε στα χέρια του ένα Skoda Fabia Rally2 Evo της Ιταλικής H-Sport βγήκε από το δρόμο μόλις στη δεύτερη ειδική του αγώνα και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο της κατηγορίας Seniors. Την προσπάθεια του πληρώματος της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος στηρίζουν το Corfos Hotel Mykonos, η Step Logomats και η Drive Rent a Car.

Pavlidis Rally Adriatico 2023
Pavlidis Rally Adriatico 2023 STEP RACING


H Step Racing με τη συμμετοχή της στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος, θέλει να διαδώσει το έργο της Giancarlo Ligabue Foundation με έδρα τη Βενετία. Με μότο το “Μάθε και διέδωσε” ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει σκοπό να ενθαρρύνει την προώθηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και έρευνας με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της αρχαιολογίας, της ανθρωπολογίας, της παλαιοντολογίας, των φυσικών επιστημών και των εικαστικών τεχνών.

Επίσης προβάλλει πολιτιστικές δραστηριότητες μέσω εκδηλώσεων, εκθέσεων, συνεδρίων, δημοσιεύσεων, φιλανθρωπικών δωρεών, τόσο στην Ιταλία όσο και σε όλο τον κόσμο.

TAGS ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ SKODA FABIA STEP RACING SKODA FABIA RALLY2 EVO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ