ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Άτοκη χρηματοδότηση και 5 χρόνια εγγύηση για όλα τα ετοιμοπαράδοτα Citroen

Citroen C4
Citroen C4 CITROEN

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα της Citroen έρχεται να δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους από την εμβληματική Γαλλική μάρκα.

Σε ένα περιβάλλον που οι χρηματοδοτήσεις προβληματίζουν λόγω υψηλών επιτοκίων, η Citroen αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και καταργεί τους τόκους, προσφέροντας τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της με Άτοκη Χρηματοδότηση.

Citroen C3
Citroen C3 CITROEN


Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει μεγάλο όφελος στον καταναλωτή καθώς έχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσει άτοκα το μοντέλο της επιλογής του με 25% προκαταβολή και αποπληρωμή δόσεων σε διάστημα έως 48 μήνες (4 χρόνια).

Το πρόγραμμα ισχύει για τα μοντέλα C3, C3 Aircross, C4, C4X & C5 Aircross και αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Η καινοτομία της Citroen δεν εξαντλείται όμως στο άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης. Η μάρκα, πιστή στη φροντίδα των καταναλωτών της προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων.

Citroen Atoka
Citroen Atoka CITROEN


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τo Επίσημο δίκτυο Διανομέων της Citroen σε όλη την Ελλάδα.

TAGS ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΓΟΡΑ CITROEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ