ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Αποκαλυπτήρια με κάθε επισημότητα για το επετειακό SUV της Abarth, το 600e με τους 240 ίππους

New Abarth 600e
New Abarth 600e ABARTH

Η Abarth συμπληρώνει φέτος 75 χρόνια και αποκαλύπτει την ταυτότητα του 600e του SUV μοντέλου που είναι και το πλέον ισχυρό στην ιστορία της.

Με αφορμή την 75η επέτειό της, η Abarth αποκάλυψε τρεις νέες εικόνες του ισχυρότερου μοντέλου της ιστορίας της, του 600e των 240 ίππων με στο οποίο έχει εφαρμοστεί η αγωνιστική τεχνογνωσία της μάρκας. Η μια φωτογραφία αποκαλύπτει πλήρως το εσωτερικό της έκδοσης Scorpionissima, με το λογότυπο “Abarth” να κοσμεί το δεξί μέρος του ταμπλό και το σκούρο διάκοσμο να τονίζει τη σπορ αύρα.

New Abarth 600e
New Abarth 600e ABARTH


Τα εντυπωσιακά μπάκετ εμπρός καθίσματα και το σπορ τιμόνι είναι ντυμένα με δέρμα και Alcantara και διαθέτουν κίτρινες ραφές, ενώ στην κεντρική κονσόλα το κάλυμμα του αποθηκευτικού χώρου αναγράφει “Mind The Scorpion” ώστε να δίνει το στίγμα του σκορπιού. Ο κρυφός φωτισμός προσθέτει ακόμα περισσότερο στην ιδιαίτερη αισθητική της καμπίνας.

Η οθόνη 10 ιντσών του infotainment, ευθυγραμμίζει τη σπορ αύρα με την σύγχρονη ψηφιακή πραγματικότητα. Στα μενού του υπάρχουν πεδία με όλες τις σπορ ενδείξεις που απαιτεί ο χαρακτήρας του Abarth 600e, ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για εύκολη ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση του χαρακτηριστικού ήχου που εκπέμπεται από τα ηχεία των ηλεκτρικών Abarth και κάνει την οδηγική εμπειρία ακόμα πιο δυνατή.

New Abarth 600e
New Abarth 600e ABARTH


Όσο για την εξωτερική εμφάνιση, τη χαρακτηρίζουν τα φαρδιά φτερά, το πίσω σπόιλερ, οι ζάντες 20 ιντσών που συνδυάζονται με τις μεγάλες δαγκάνες των εμπρός φρένων και φυσικά το μοναδικό “Hypnotic Purple” χρώμα. Το επόμενο ραντεβού με το ισχυρότερο Abarth της Ιστορίας είναι προγραμματισμένο για τον Ιούνιο.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ABARTH 600E
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ