MG

Από Σεπτέμβριο η MG επιστρέφει στην Ελλάδα

MG ZS 1
MG ZS 1 MG

Ο Όμιλος Συγγελίδη, συνεχίζοντας την πολύ δυναμική του πορεία στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, αναλαμβάνει την επαναφορά “στα μέρη μας” μιας από τις ιστορικότερες βρετανικές αυτοκινητοβιομηχανίες.

Η ιδιαίτερα δυναμική προσέγγιση του Ομίλου Συγγελίδη στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου, όπως όλα δείχνουν, συνεχίζεται. Η συμφωνία για την εισαγωγή, διάθεση και υποστήριξη των αυτοκινήτων της MG στην ελληνική αγορά από τον Όμιλο, είναι πλέον γεγονός και αναμένεται να φέρει αρκετές ανακατατάξεις.

MG ZS 2
MG ZS 2 MG


Επισήμως, ο Όμιλος Συγγελίδη, θα λανσάρει την εκπροσώπηση της MG στους αντιπροσώπους του τύπου, στις 14 Σεπτεμβρίου με μια ειδική για την περίσταση εκδήλωση. Στην εκδήλωση αυτή, θα ανακοινωθούν και τα πλάνα της εταιρείας για τη δημιουργία και την ανάπτυξη του δικτύου των σημείων πώλησης, συντήρησης και επισκευής.

MG Cyberster
MG Cyberster MG


Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός πως η ανάληψη της αντιπροσώπευσης της MG, που είναι μια εκ των ιστορικότερων βρετανικών αυτοκινητοβιομηχανιών με έτος δημιουργίας το 1920, γίνεται από τον Όμιλο Συγγελίδη που έχει δείξει εδώ και δεκαετίες τη δυναμική του στην “παρακολούθηση” της ελληνικής αγοράς και των αναγκών της.

MG ZS Family
MG ZS Family MG


Πολύ ενδιαφέρον έχει επίσης και το γεγονός πως πρόκειται για μια εταιρεία που πλέον προσφέρει μια γκάμα μοντέλων με πολύ καλό value for money, καλύπτοντας μια ευρύτατη γκάμα απαιτήσεων. Από SUV έως roadster, υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά, η MG έχει προτάσεις για όλα τα γούστα και εμείς από τη μεριά μας, δεν βλέπουμε την ώρα να γράψουμε τα πρώτα χιλιόμετρα με τα μοντέλα της.

TAGS MG MG CYBERSTER MG ZS SUV ROADSTER ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ