ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άνοιξε η Αττική Οδός – Ελεύθερη, χωρίς διόδια η κυκλοφορία μέχρι την Κυριακή

- , , 

,  ,  -   .  25  2022.
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ EUROKINISSI

Ανοιχτή από τις 8 το πρωί είναι η Αττική Οδός, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας η διέλευση είναι ελεύθερη, χωρίς διόδια μέχρι την Κυριακή 30 Ιανουαρίου.

Με ανακοίνωση της η Αττική Οδός ενημερώνει ότι από σήμερα Πέμπτη 27/01 στις 8 το πρωί αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου. Οι διελεύσεις θα πραγματοποιούνται ελεύθερα, χωρίς διόδια μέχρι και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση παραλαβής των εναπομεινάντων οχημάτων που είχαν εγκλωβιστεί στα χιόνια, τα οποία έχουν μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα.

Η εταιρία παρακαλει τους ιδιοκτήτες τους να πάνε να τα παραλάβουν. Για το λόγο αυτό πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας Αττική Οδός:

“Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι από την Πέμπτη 27/01 στις 8:00 το πρωί θα τεθούν σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου. Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.

Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα. Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00.”

TAGS ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ