ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αναβαθμίστηκε το Mazda2

Αναβαθμίστηκε το Mazda2

Από τον Οκτώβριο θα λανσαριστεί στην αγορά η φρεσκαρισμένη έκδοση, με μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Με ελαφρές βελτιώσεις ετοιμάζεται να λανσαριστεί το Mazda2, από τον Οκτώβριο. Οι νέες εκδόσεις προσφέρονται με νέα διακοσμητικά στοιχεία και βελτιωμένη απόδοση και εφοδιάζονται αποκλειστικά από τον βενζινοκινητήρα 1.5 lt Skyactiv-G, με τρεις ιπποδυνάμεις: 75, 90 και 115 ίππους (δεν γνωρίζουμε με ποιες θα πωλείται στην Ελλάδα). Η πιο ισχυρή έκδοση των 115ps GT Sport Tech, συνδυάζεται αποκλειστικά με το μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ όλες οι εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο, διαθέτουν ήπιο-υβριδικό σύστημα Mazda M Hybrid και φέρουν σήμα e-Skyactiv G.

Προκειμένου να έχει μειωμένη κατανάλωση και ρύπους (11-14 γρ./χλμ. CO2), ο κινητήρας βενζίνης 1.5 lt έχει βελτιωθεί στον λόγο συμπίεσης.

Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν σύστημα πλοήγησης, cruise control, ενσωματωμένο Bluetooth και κλιματισμό, καθώς και ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay.

Αναβαθμίστηκε το Mazda2


Ανάλογα το επίπεδο εξοπλισμού, υπάρχουν έγχρωμη οθόνη αφής, κάμερα οπισθοπορείας, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και θερμαινόμενο τιμόνι, προσαρμοζόμενοι προβολείς LED, σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων, και κάμερα 360 μοιρών.

Μικρές βελτιώσεις παρατηρούνται στο σύστημα διεύθυνσης (υδραυλικό τιμόνι), ενώ διαθέτει και Mazda G -Vectoring Control Plus (GVC Plus), την εξελιγμένη έκδοση του συστήματος GVC της Mazda, η οποία, τώρα, χρησιμοποιεί τα φρένα για να εφαρμόσει την πέδηση στους εσωτερικούς τροχούς σε μια στροφή, σε αντίθεση με το προηγούμενο σύστημα που έλεγχε τον κινητήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ