HONDA

Ανανέωση και τεχνολογική αναβάθμιση για το Honda Jazz

Jazz and Jazz Crosstar MMC
Jazz and Jazz Crosstar MMC JAZZ AND JAZZ CROSSTAR MMC

Η Honda ανανέωσε τη γκάμα των μοντέλων Jazz και Jazz Crosstar με μία νέα, πιο σπορ σχεδίαση, αυξημένη ισχύ και αναβαθμισμένο στάνταρ εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις.

Νέα σχεδιαστικά στοιχεία, όπως οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, δημιουργούν μια χαρακτηριστική και πιο συνεκτική αισθητική, η οποία αντικατοπτρίζει καλύτερα τη δυναμική προσωπικότητα του αυτοκινήτου, διατηρώντας παράλληλα το εμβληματικό σχήμα του Jazz με τις καθαρές, ευκρινείς οριζόντιες γραμμές που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο μοντέλο τέταρτης γενιάς.

Jazz and Jazz Crosstar MMC
Jazz and Jazz Crosstar MMC JAZZ AND JAZZ CROSSTAR MMC


Η πιο στιβαρή παραλλαγή Crosstar δέχεται επίσης σχεδιαστικές αναθεωρήσεις τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά που ενισχύουν την ήδη στοχευμένη αισθητική της. Η ανανεωμένη διαβάθμιση εκδόσεων ξεκινά με το πλούσια εξοπλισμένο Elegance, που προσφέρει ένα ανώτερο επίπεδο στάνταρ χαρακτηριστικών, όπως νέο τιμόνι με δερμάτινη επένδυση, κάμερα οπισθοπορείας και αναβαθμισμένο εξοπλισμό άνεσης.

Η νέα κορυφαία έκδοση Advance Sport διαθέτει πολλά αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία και αλλαγές στο πλαίσιο προς όφελος των δυναμικών επιδόσεων και της οπτικής απήχησης του αυτοκινήτου. Η υβριδική τεχνολογία e:HEV της Honda εξακολουθεί να διατίθεται στάνταρ τόσο με το Jazz όσο και με το Jazz Crosstar - τώρα με αυξημένη ισχύ κατά 10 kW για μια πιο ομαλή και εκλεπτυσμένη οδηγική εμπειρία.

Jazz and Jazz Crosstar MMC
Jazz and Jazz Crosstar MMC JAZZ AND JAZZ CROSSTAR MMC


Το σύστημα μετάδοσης κίνησης με δύο κινητήρες έχει αναβαθμιστεί προσφέροντας βελτιωμένη απόκριση και οδηγησιμότητα, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική αποδοτικότητα για την οποία φημίζεται το σύστημα e:HEV, με τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση καυσίμου να παραμένουν οι ίδιες με πριν. Η ανανεωμένη γκάμα Jazz βασίζεται στην πιο ολοκληρωμένη σουίτα προηγμένων συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης στην κατηγορία της.

Η λειτουργία Traffic Jam Assist έχει αναβαθμιστεί και διαθέτει πλέον υποστήριξη του τιμονιού από 0 km/h, μειώνοντας την επιβάρυνση του οδηγού εν μέσω της κυκλοφορίας. Το ανανεωμένο Jazz διατίθεται τώρα κατόπιν παραγγελίας και με κοτσαδόρο με ικανότητα έλξης έως και 500 kg, επεκτείνοντας τα ήδη εξαιρετικά επίπεδα χρηστικότητας του μοντέλου.

Πιο αιχμηρά και πιο κομψά σε σχεδίαση αλλά και πιο πρακτικά από ποτέ, τα νέα μοντέλα Jazz και Jazz Crosstar συνεχίζουν να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο που απευθύνεται τόσο στη λογική όσο και στο συναίσθημα. Αυτές οι βελτιώσεις αποτυπώνουν το πνεύμα της ιαπωνικής φιλοσοφίας που ενσαρκώνει το Ιαπωνικό δόγμα 'Yoo no bi'.

Αυτό αναγνωρίζει την ομορφιά στα καθημερνά πράγματα τα οποία έχουν βελτιωθεί με το πέρασμα του χρόνου και έχουν γίνει ακόμα πιο ελκυστικά και εργονομικά ώστε να εξυπηρετούν καλύτερα το σκοπό τους. Το πιο χαρακτηριστικό αυτό στιλ, που προάγει τη φινέτσα αλλά και τον σπορ χαρακτήρα, είναι ιδιαίτερα αντιληπτό στις εκδόσεις Elegance και Advance.

Jazz and Jazz Crosstar MMC
Jazz and Jazz Crosstar MMC JAZZ AND JAZZ CROSSTAR MMC


Το εσωτερικό των ανανεωμένων Jazz και Jazz Crosstar έχει επίσης αναβαθμιστεί με νέα υλικά επιφανειών και επιλογές καθισμάτων, που διατηρούν τη μοντέρνα μινιμαλιστική αισθητική του τρέχοντος μοντέλου και ακολουθούν την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία "Yoo no bi" με το εξωτερικό.

Στο εσωτερικό των εκδόσεων Crosstar παρατηρούμε μία νέα επένδυση στο τούνελ μετάδοσης και ένα νέο μαύρο, αδιάβροχο ύφασμα καθισμάτων.

Οι εμπρός επιβάτες επωφελούνται επίσης από τα εμπρός καθίσματα που υποστηρίζουν και σταθεροποιούν το σώμα των επιβατών και αυξάνουν τα επίπεδα άνεσης παρέχοντας συγχρόνως μεγαλύτερη οσφυϊκή στήριξη για ελαχιστοποίηση της κόπωσης. Επίσης, η θέση του πεντάλ φρένου βελτιστοποιεί τη γωνία του πέλματος για πιο φυσική κίνηση και πιο ξεκούραστη οδήγηση.

Jazz and Jazz Crosstar MMC
Jazz and Jazz Crosstar MMC JAZZ AND JAZZ CROSSTAR MMC

Οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν κορυφαίο χώρο για τα πόδια που φτάνει τα 986 mm, το οποίο κατέστη εφικτό χάρη στην έξυπνη διάταξη της πίσω ανάρτησης και των εξαρτημάτων του e:HEV – ενώ το ανανεωμένο πάχος της επένδυσης των καθισμάτων εξασφαλίζει ότι οι ενήλικες ταξιδεύουν άνετα στη δεύτερη σειρά.

Το σύστημα κίνησης e:HEV του Honda Jazz προσφέρει αυξημένη μέγιστη ισχύ με βελτιωμένη επιτάχυνση και πιο πολιτισμένη λειτουργία. Το αποτέλεσμα είναι μια ακόμα πιο δυναμική οδηγική εμπειρία, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική αποδοτικότητα του συστήματος κίνησης e:HEV.

Η συνολική ισχύς του συστήματος κίνησης αυξάνεται στα 122 PS (από 109 PS), με τη ροπή να φτάνει τα 253 Nm.

TAGS HONDA HONDA JAZZ JAZZ CROSSTAR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ