ΑΓΟΡΑ

Ανανέωση και ακόμα περισσότερος εξοπλισμός στα “βασικά” ηλεκτρικά SUV της Mercedes-Benz- Τιμές

Mercedes-Benz EQB 350 4MATIC & EQB 350 4MATIC
Mercedes-Benz EQB 350 4MATIC & EQB 350 4MATIC MERCEDES-BENZ AG

Με εντυπωσιακό SUV αμάξωμα, πανίσχυρο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και προνοητική πλοήγηση με Electric Intelligence, τα δύο αμιγώς ηλεκτρικά μέλη της οικογένειας compact αυτοκινήτων της Mercedes-Benz έχουν αποκτήσει πολλούς θαυμαστές.

Τώρα, οι compact SUV προτάσεις της Mercedes-Benz, EQA & EQΒ, γίνονται ακόμη πιο ελκυστικές τόσο για νέους πελάτες, όσο και για παλιούς που επιλέγουν για πρώτη φορά ηλεκτρικό όχημα, καθώς διαθέτουν ανανεωμένη εμφάνιση, διάφορες αναβαθμίσεις της αποδοτικότητας και νέα, χρήσιμα χαρακτηριστικά. Το MBUX με βελτιωμένο χειρισμό με φωνητικές εντολές και τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης έχουν ανανεωθεί.

Mercedes-Benz EQA
Mercedes-Benz EQA MERCEDES-BENZ AG


Ταυτόχρονα, με την τεχνολογία φόρτισης Plug & Charge και τα προαιρετικά Sound Experiences, οι καινοτομίες από τα μεγαλύτερα μοντέλα της οικογένειας βρίσκουν τη θέση τους στους εκπροσώπους της compact κατηγορίας. Για πρώτη φορά διατίθεται για την πενταθέσια EQΒ μία διάταξη ρυμουλκούμενου. Οι παραγγελίες για τις ανανεωμένες εκδόσεις των EQA & EQΒ ξεκινούν άμεσα.

Σε λίγες μέρες, τα ανανεωμένα μοντέλα αυτά θα βρίσκονται στις Εκθέσεις των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της χώρας μας. Με τη νέας σχεδίασης επιφάνεια Black Panel με μοτίβο αστεριών μπροστά, οι EQA & EQΒ εναρμονίζονται οπτικά με τα μεγαλύτερα μοντέλα της οικογένειας. Μια φωτεινή λωρίδα συνδέει τα φώτα πορείας ημέρας των προβολέων, ενώ ο νέος προφυλακτήρας τονίζει το πλάτος του μπροστινού τμήματος του αυτοκινήτου.

Σχεδιαστικές αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και στο εσωτερικό των πίσω φώτων. Οι καινοτομίες στον εσωτερικό χώρο περιλαμβάνουν το τιμόνι νέας γενιάς με χειριστήρια αφής, καθώς και τον διάκοσμο σε καφέ ξύλο φλαμουριάς με ανοικτούς πόρους, μοτίβο Mercedes-Benz και μοτίβο Mercedes‑Benz με φωτισμό. Οι μηχανικοί της Mercedes-Benz εργάστηκαν με εξαντλητική λεπτομέρεια και μπόρεσαν να αυξήσουν την αυτονομία της EQA στα 560 χιλιόμετρα κατά WLTP.

Η βελτιωμένη τεχνολογία αισθητήρων περιλαμβάνει μια νέα μονοσκοπική κάμερα πολλαπλών λειτουργιών και μια νέα εφεδρική κάμερα. Το προαιρετικό πακέτο υποβοήθησης οδήγησης περιλαμβάνει εκτενώς βελτιωμένες λειτουργίες. Για παράδειγμα, η ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας λειτουργεί πλέον πιο άνετα επεμβαίνοντας στη διεύθυνση αντί του ESP.

Τέσσερις νέες ζάντες αλουμινίου σε μεγέθη 18, 19 και 20 ιντσών και δύο νέα χρώματα βαφής ολοκληρώνουν τη σειρά μοντέλων της EQA. Η κεντρική οθόνη αφής 10,25 ιντσών διατίθεται πλέον ως βασικός εξοπλισμός για όλες τις EQA & EQΒ. Σε τρεις εκδόσεις απόδοσης, 190 228 και 292 ίππων, η EQA προσφέρεται με τιμές που ξεκινούν από 51.950 ευρώ και φτάνουν τις 60.400 ευρώ.

Mercedes-Benz EQB
Mercedes-Benz EQB MERCEDES-BENZ AG


Αντίστοιχα, η EQB με ίδιες εκδόσεις απόδοσης, τιμολογείται από 58.450 ευρώ και φτάνει τις 63.550 ευρώ στην έκδοση με τους 292 ίππους, ενώ η ενδιάμεση με τους 228, έχει τιμή εκκίνησης τα 60.800 ευρώ.

TAGS ΑΓΟΡΑ SUV MERCEDES-BENZ MERCEDES EQA MERCEDES EQB
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ