TOYOTA YARIS

Προληπτική καμπάνια ελέγχου από την Toyota στα μοντέλα Yaris, GR Yaris και C-HR

Προληπτική καμπάνια ελέγχου από την Toyota στα μοντέλα Yaris, GR Yaris και C-HR
Toyota C-HR 2020

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, η ανάκληση αφορά 6.181 αυτοκίνητα με πρόβλημα στον αισθητήρα ραντάρ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, η TOYOTA Ελλάς A.B.E.E. εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου σε 4.197 Yaris, 29 GR Yaris και 1.955 C-HR, παραγωγής από τον Ιούλιο 2020 έως τον Ιούλιο 2021. Τα εμπλεκόμενα οχήματα είναι εξοπλισμένα με αισθητήρα ραντάρ και κάμερα για τον εντοπισμό αντικειμένων, όπως άλλο όχημα, μπροστά από το εν λόγω όχημα.

TOYOTA
TOYOTA YARIS 2021

Οι αισθητήρες αυτοί υποστηρίζουν ορισμένες λειτουργίες υποβοήθησης οδηγού, συμπεριλαμβανομένου και του συστήματος αποφυγής πρόσκρουσης (PCS). Στα οχήματα αυτά, ενδέχεται η αρχικοποίηση των παραμέτρων του αισθητήρα ραντάρ (καλιμπράρισμα) να μην έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Ως αποτέλεσμα υπάρχει η πιθανότητα ο αισθητήρας ραντάρ να μην ενεργοποιηθεί υπό ορισμένες συνθήκες οδήγησης.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων TOYOTA σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει ο σχετικός έλεγχος και εάν απαιτείται η αρχικοποίηση των παραμέτρων του αισθητήρα ραντάρ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς - Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00 πμ έως 05:00 μμ).

TAGS TOYOTA YARIS TOYOTA C-HR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ