MITSUBISHI

Άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα το νέο Mitsubishi Colt με τιμή - πρόκληση

MITSUBISHI COLT
MITSUBISHI COLT MITSUBISHI/ C.KARAGIORGAKIS

Η Mitsubishi ανακτά σφυγμό στην ελληνική αγορά με δύο προσθήκες μοντέλων πολύ δυνατών για τη συνέχεια της εμπορικής της παρουσίας και το Colt είναι ίσως το σημαντικότερο.

Με την άφιξη του ολοκαίνουργιου Colt η Mitsubishi Motors επιστρέφει στην καρδιά της κατηγορίας Β στην Ευρώπη, διευρύνοντας περαιτέρω την προϊοντική γκάμα της, μετά και την έλευση της νέας γενιάς ASX. Το νέο Colt κάνει το ντεμπούτο του σε μία πολύ σημαντική χρονιά για τη μάρκα, η οποία συνεχίζει τη διείσδυσή της σε βασικές κατηγορίες της ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτου.

MITSUBISHI COLT
MITSUBISHI COLT MITSUBISHI/C.KARAGIORGAKIS


Βασίζεται στη βαριά κληρονομιά του ονόματός του, έχοντας πουλήσει πάνω από 1,2 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε έξι γενιές από το 1978 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Στην 7η πλέον γενιά του, το Colt βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, αποτελώντας ένα όχημα σχεδιασμένο για την πόλη και για όσους αναζητούν ένα προηγμένο μέσο που εξυπηρετεί τις ατομικές τους ανάγκες μετακίνησης.

Είναι ο ιδανικός σύντροφος σε διαδρομές πόλης, συνδυάζοντας κομψή σχεδίαση και μία σειρά από αποδοτικά συστήματα κίνησης - συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρως υβριδικού. Επίσης, ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες και προσφέρει πλείστες δυνατότητες εξατομίκευσης. Όπως η Νέα Γενιά ASX που παρουσιάστηκε μερικούς μήνες νωρίτερα, το νέο Colt εισέρχεται σε μια ανταγωνιστική αγορά, με σκοπό να συνεχίσει την περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας.

Tο εμπρός τμήμα του νέου Colt πλαισιώνεται από φώτα τεχνολογίας LED ενώ οι αναλογίες του διαμορφώνουν ένα όχημα ιδανικό για άνετες μετακινήσεις στην πόλη: κομψό, δυναμικό, ευέλικτο και έτοιμο για κάθε είδους διαδρομή. Η εσωτερική σχεδίαση αποτελεί συνέχεια της εξωτερικής εμφάνισης και αισθητικής με επιλογές προηγμένων υλικών που ενισχύουν τον χαρακτήρα και εστιάζουν στη συνδεσιμότητα.

MITSUBISHI COLT
MITSUBISHI COLT MITSUBISHI/C.KARAGIORGAKIS


Χάρη στο Apple CarPlay και το Android Auto, ο χρήστης μεταφέρει την ψηφιακή ζωή του στην καμπίνα με πρόσβαση μέσω μιας multi-touch οθόνης 7 ή 9,3 ιντσών. Η ασφάλεια είναι βαθιά ριζωμένη στη φιλοσοφία του hatchback μοντέλου της κατηγορίας Β. Μια σειρά από προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS) προσφέρουν αυξημένα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας και σιγουριά.

Η γκάμα των διαθέσιμων κινητήριων συνόλων περιλαμβάνει τρικύλινδρους βενζινοκινητήρες 1.0L με και χωρίς τούρμπο αλλά και ένα εξηλεκτρισμένο πλήρως υβριδικό (HEV) σύστημα κίνησης που συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων, ένα multi-mode αυτόματο κιβώτιο, έναν ηλεκτροκινητήρα 36 kW, μια γεννήτρια υψηλής τάσης καθώς και μια μπαταρία 1,2 kWh.

Όλα τα σύνολα συνδυάζουν τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα που απαιτούν οι πελάτες της κατηγορίας Β. Το νέο Colt διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού και με μία ευρεία γκάμα αξεσουάρ, ώστε οι πελάτες να μπορούν να αποκτήσουν ένα όχημα που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες τους, όποιες κι είναι αυτές.

MITSUBISHI COLT
MITSUBISHI COLT MITSUBISHI/C.KARAGIORGAKIS


Όπως όλα τα οχήματα της Mitsubishi Motors που πωλούνται στην Ευρώπη, το νέο Colt συνοδεύεται από το Mitsubishi Motors Service Commitment, που αποτελεί διαβεβαίωση για τους πελάτες και απόδειξη της ποιότητας και της εμπιστοσύνης της μάρκας στα οχήματά της. Το νέο Colt, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας, επωφελείται από εργοστασιακή εγγύηση 5-ετών ή 100.000 χιλιομέτρων, εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας 12 ετών.

Επιπλέον, συνοδεύεται από εγγύηση μπαταρίας συστήματος κίνησης 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων, καθώς και εγγύηση χωρητικότητας μπαταρίας για το ίδιο διάστημα. Σημαντικό είναι επίσης και το γεγονός πως η Ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει το νέο μικρό μοντέλο με οδική βοήθεια 5 ετών (Mitsubishi Motors Assistance Package). Η τιμή της βασικής έκδοσης του νέου Mitsubishi Colt, είναι πραγματική έκπληξη.

MITSUBISHI COLT
MITSUBISHI COLT MITSUBISHI/C.KARAGIORGAKIS


Με 18.700 ευρώ, το βασικό αλλά πληρέστατο από εξοπλισμό Colt, εφοδιάζεται με τον κινητήρα του 1,0 λίτρου που αποδίδει 67 ίππους με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Αναμφίβολα το πιο ενδιαφέρον εμπορικά, είναι το αμέσως επόμενο με τον turbo κινητήρα της ίδιας χωρητικότητας, που αποδίδει 90 ίππους και κοστολογείται από 21.920 ευρώ.

TAGS MITSUBISHI ΑΓΟΡΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ