KIA EV9

Ακόμα περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον της Kia - Με νέο Πρόεδρο και CEO από το 2024

2024 EV9 GT-Line
2024 EV9 GT-Line MEDIA KIA

Ο Μαρκ Χέντριχ αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2024 την ευθύνη για τις ευρωπαϊκές εμπορικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες της Kia από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Φρανκφούρτη.

Η Kia ανακοίνωσε ότι ο Μαρκ Χέντριχ θα ενταχθεί στην ευρωπαϊκή ομάδα στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, ξεκινώντας από την 1η Ιανουαρίου 2024. Από αυτή τη θέση θα συνεχίσει την καριέρα του στην Kia -κατέχοντας ανώτερες διευθυντικές θέσεις στην εταιρεία τα τελευταία εννέα χρόνια– πιο πρόσφατα ως Πρόεδρος της Kia Γαλλίας.

Marc Hedrich 2023
Marc Hedrich 2023 KIA MEDIA


Παίρνει τη σκυτάλη από τον Γουόν Τζέονγκ, ο οποίος κατείχε τη θέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο Μαρκ Χέντριχ θα φέρει μια σειρά από πολύτιμες εμπειρίες στη νέα του θέση, έχοντας διατελέσει σε ανώτατες διοικητικές θέσεις σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο για περισσότερα από 30 χρόνια στην αυτοκινητοβιομηχανία. Εκτός από τον πιο πρόσφατο ρόλο του ως Πρόεδρος της Kia France, υπηρέτησε σε μια σειρά από ανώτερες θέσεις σε κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων.

Καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του με τη μάρκα Kia, συνέβαλε στην προώθηση όλων των τομέων στρατηγικής και λειτουργιών –από τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τα προϊόντα μέχρι την εξυπηρέτηση πελατών και τη λιανική. Ο Μαρκ Χέντριχ είναι απόφοιτος του European Business School και ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του '90 στη Ford France.

Στη συνέχεια έγινε Διευθυντής Μάρκετινγκ της αυτοκινητοβιομηχανίας Skoda France και κατείχε την ίδια θέση για τη Seat France. Το 2003 εντάχθηκε στην Toyota France ως Διευθυντής Μάρκετινγκ. Με την εξειδίκευσή του σε κορυφαίους εισαγωγείς αυτοκινήτων, ο Marc κατείχε στρατηγικές θέσεις για σχεδόν δώδεκα χρόνια τόσο στην Toyota Γαλλίας όσο και στην Toyota Europe.

2024 EV9 GT-Line
2024 EV9 GT-Line KIA MEDIA


Το 2015 διορίζεται Διευθύνων Σύμβουλος στην Kia Γαλλίας. Από την 1η Ιανουαρίου 2021 κατείχε τη θέση του Προέδρου της Kia Γαλλίας. Από την άλλη μεριά, ο κ. Τζέονγκ εντάχθηκε στην Kia Europe το 2020 και έκτοτε ηγείται με επιτυχία της μάρκας. Η Kia Ιδρύθηκε υπό την ηγεσία του και συνέχισε να μεταμορφώνεται σε έναν πάροχο βιώσιμης κινητικότητας. Επιπλέον, η εταιρική κουλτούρα εξελίχθηκε και οι εργαζόμενοι της Kia αξιολόγησαν την Kia ως «Το καλύτερο μέρος για εργασία» το 2023, τοποθετώντας την Kia στην Ευρώπη στο κορυφαίο 20% των εργοδοτών παγκοσμίως.

TAGS KIA EV9 KIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ