HYUNDAI

Αγοράζεις "πολλά με λίγα" με το νέο Hyundai i10, που είναι πιο ελκυστικό από ποτέ

Hyundai i10
Hyundai i10 HYUNDAI

Το i10 είναι από τις πλέον καλά εστιασμένες προτάσεις της Hyundai στην αγορά, καθώς απευθύνεται σε ένα πολύ μεγάλο εύρος αγοραστικού κοινού, με ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά.

Με το πιο ολοκληρωμένο πακέτο συστημάτων ασφάλειας και συνδεσιμότητας της κατηγορίας του, το νέο Hyundai i10 προσφέρει ένα πλήρες πακέτο, διαθέτοντας παράλληλα νεανική και δυναμική σχεδίαση. Παράλληλα, διατίθεται η έκδοση i10 N Line που συνδυάζει τη σχεδίαση του i10 με σπορτίφ πινελιές και δυναμικά N Line χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από την συμμετοχή της Hyundai στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Hyundai i10
Hyundai i10 HYUNDAI

Tο i10 από την πρώτη του παρουσίαση το 2008 αποτελεί μια ιστορία επιτυχίας για τη Hyundai στην Ευρώπη και συνεχίσει να προσφέρει αξιοπιστία και πρακτικότητα με κορυφαία χαρακτηριστικά άνεσης και ευκολίας. Το μοντέλο σχεδιάζεται, εξελίσσεται και κατασκευάζεται στην Ευρώπη, με το αμάξωμά του να αντικατοπτρίζει το νεανικό του πνεύμα.

Παράλληλα εξασφαλίζει κορυφαία προσβασιμότητα και άνεση ώστε να υποστηρίζει τους διαφορετικούς χρήστες του στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Με το πιο ολοκληρωμένο πακέτο συστημάτων ασφάλειας και συνδεσιμότητας της κατηγορίας του, το i10 προσφέρει ένα πλήρες πακέτο. Το i10 διαθέτει μια νεανική και δυναμική σχεδίαση.

Η εικόνα του γίνεται πιο τολμηρή χάρη στη χαμηλωμένη οροφή και το μεγάλο μεταξόνιο, ενώ η φαρδιά εμπρός μάσκα εκφράζει τον σπορ χαρακτήρα του και ενσωματώνει εμπρός φώτα ημέρας LED. Ένα "H" που δημιουργείται με την οριζόντια γραμμή της πίσω πόρτας έχει ενσωματωθεί στα πίσω φώτα ED. Το μοντέλο διαθέτει νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών.

Ο σχεδιασμός του εσωτερικού προσφέρει άνεση χωρίς να περιορίζει την πρακτικότητα. Κάτω από το ταμπλό, μπλε λαμπτήρες προσφέρουν επιπλέον φωτισμό. Το μεγάλο μεταξόνιο ενισχύει την άνεση για στους επιβάτες και η μεταβαλλόμενη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών των 252 λίτρων είναι από στους καλύτερες στην κατηγορία. Παράλληλα, η κάμερα οπισθοπορείας βοηθά στους οδηγούς κατά το παρκάρισμα.

Επιπλέον, έχουν προστεθεί οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες, οι οποίοι είναι πρωτοποριακοί για την κατηγορία (Segment A). Τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων Apple CarPlay και Android Auto, καθιστούν το i10 πρωτοπόρο στην κατηγορία του. Αυτά είναι ενσωματωμένα σε μια έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, τη μεγαλύτερη στην κατηγορία, ενώ διατίθεται και ασύρματη φόρτιση.

Εν τω μεταξύ, η τελευταία αναβάθμιση τηλεματικής Bluelink παρέχει σημαντικά οφέλη στους οδηγούς όσον αφορά την ασφάλεια και την προστασία, τον έλεγχο και τη συνδεσιμότητα μέσω μιας εφαρμογής. Tο νέο i10 είναι εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης Hyundai Smart Sense, που είναι το πιο ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας στην κατηγορία του.

Hyundai i10
Hyundai i10 HYUNDAI

Αυτό περιλαμβάνει το σύστημα υποβοήθησης αποφυγής εμπρόσθιας σύγκρουσης (FCA) για "πεζό" και "ποδηλάτη", το σύστημα υποβοήθησης παρακολούθησης λωρίδας (LFA) και το σύστημα προειδοποίησης πίσω επιβάτη (ROA). Το i10 διατίθεται με δύο κινητήρες βενζίνης: έναν 3κύλινδρο MPi 1,0 λίτρων και έναν 4κύλινδρο MPi 1,2 λίτρων. Και οι δύο διατίθενται με χειροκίνητο ή αυτοματοποιημένο κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Η Hyundai έχει επίσης ανανεώσει το i10 N Line, το οποίο διαθέτει έναν αποκλειστικό κινητήρα 1,0 λίτρων Turbo GDi με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων για πολύ καλές επιδόσεις, καθώς και μια σειρά από σχεδιαστικές βελτιώσεις. Με τιμή αγοράς από 16.690 ευρώ για την έκδοση με τον κινητήρα του 1,0 λίτρου με απόδοση 67 ίππων, το i10 πλασάρεται στην αγορά ως μια πολύ καλή πρόταση αγοράς για την κάλυψη των βασικών αναγκών μετακίνησης.

Η κορυφαία έκδοση του μοντέλου είναι η Ν Line με τον turbo χιλιάρη κινητήρα που αποδίδει 100 ίππους, απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν την απόλυτη απόδοση στην κατηγορία. Η τιμή της είναι 19.890 ευρώ και φυσικά, είναι στην κορυφή της λίστας των διαθέσιμων εκδόσεων με βάση και τον πληρέστατο κατάλογο των στοιχείων εξοπλισμού με τα οποία εφοδιάζεται.

TAGS HYUNDAI HYUNDAI I10
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ