ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

5x5 SUV: 5 Suzuki SUV και 5 λόγοι για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει

5x5 SUV: 5 Suzuki SUV και 5 λόγοι για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει
SUZUKI S-CROSS

Με μακρά παράδοση στη συγκεκριμένη κατηγορία και πέντε διαφορετικά μοντέλα που το καθένα έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, η Suzuki μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως SUV Expert.

Λίγες εταιρίες αυτοκινήτου έχουν την εμπειρία της Suzuki στα SUV, την πιο δημοφιλή κατηγορία της αγοράς.

Η ιαπωνική εταιρία έχει μακρά παράδοση που ξεκινά το 1970 με τον πρόγονο του JIMNY, ενισχύθηκε τη δεκαετία του ‘80 με το πρώτο “πολιτισμένο” 4x4, το VITARA, για να φτάσει στις μέρες μας να προσφέρει μια πλήρη γκάμα με πέντε διαφορετικά μοντέλα που καλύπτουν κάθε ανάγκη κι επιθυμία.

01. Suzuki IGNIS - από 14.680 €

5x5 SUV: 5 Suzuki SUV και 5 λόγοι για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει
SUZUKI IGNIS

Όσοι κινούνται καθημερινά στην πόλη και αναζητούν την ευελιξία ενός μικρού αυτοκινήτου, έχουν το… Ultra Compact SUV τους. Και είναι και υβριδικό!

Το IGNIS είναι μικρό εξωτερικά αλλά με δυσανάλογα μεγάλους χώρους. Έχει ιδιαίτερα νεανική σχεδίαση μέσα κι έξω, πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας κι έναν πρόθυμο 1.200άρη κινητήρα 83 ίππων που συνδυάζει νεύρο στις επιταχύνσεις και χαμηλή κατανάλωση, από μόλις 4,9 lt/100 km.

Πρόκειται για το μοναδικό SUV στη μικρή κατηγορία που συνδυάζει την υβριδική τεχνολογία με την ασφάλεια και τις δυνατότητες που προσφέρει η τετρακίνηση AllGrip, αλλά και με την ευκολία του αυτόματου κιβωτίου CVT.

02. Suzuki VITARA - από 19.430 €

5x5 SUV: 5 Suzuki SUV και 5 λόγοι για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει
SUZUKI VITARA

To VITARA είναι ίσως το πιο εμβληματικό SUV της Suzuki. Το μπαλαντέρ στη γκάμα της ιαπωνικής εταιρίας που μπορεί να παίξει με επιτυχία πολλούς διαφορετικούς ρόλους: από το αυτοκίνητο μιας μικρής οικογένειας μέχρι το απόλυτο όχημα για δραστήριες παρέες και από το εξαιρετικά οικονομικό κι ευέλικτο κόμπακτ SUV για την πόλη μέχρι το ιδανικό μέσο για ταχύτατα και ασφαλέστατα ταξίδια.

Στον πυρήνα της προσωπικότητας του VITARA κυριαρχούν ο fun οδηγικός χαρακτήρας, η τετρακίνηση AllGrip και η υβριδική τεχνολογία. Εδώ, οι επιλογές είναι δύο για να διαλέξει ο καθένας αυτή που του ταιριάζει: Hybrid 48V με 129 ίππους, ή Strong Hybrid με 116 ίππους και κατανάλωση από 5,3 lt/100 km.

03. Suzuki S-CROSS - από 21.730 €

5x5 SUV: 5 Suzuki SUV και 5 λόγοι για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει
SUZUKI S-CROSS SUZUKI

To S-CROSS θα μπορούσε να είναι κάλλιστα το ιδανικό οικογενειακό, χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία, την πρακτικότητα, αλλά και το υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει. Είναι όμως και SUV. Και είναι και Suzuki, που σημαίνει ότι η περιπέτεια και η οικονομία βρίσκονται ψηλά στη λίστα των χαρακτηριστικών που το διακρίνουν.

Για την πρώτη φροντίζει η τετρακίνηση AllGrip και για τη δεύτερη το ισχυρό υβριδικό σύνολο των 1.4 λίτρων με τους 129 ίππους. Προσθέστε σε αυτά τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης “Suzuki Safety Support” και τον επιβλητικό σχεδιασμό, και έχετε ένα από τα πιο ελκυστικά C-SUV της ελληνικής αγοράς.

04. Suzuki ACROSS - από 56.580 €

5x5 SUV: 5 Suzuki SUV και 5 λόγοι για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει
SUZUKI ACROSS

Το ACROSS, το μεγαλύτερο SUV της Suzuki, κάνει τα πάντα στο μέγιστο βαθμό. Αποδίδει ισχύ 306 ίππων για κορυφαίες επιδόσεις, ως Plug-in Hybrid που είναι φορτίζει στην πρίζα ή σε φορτιστή για να μπορεί να κινείται ήσυχα και αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για έως 75 km, αλλά και για να δώσει μέση κατανάλωση καυσίμου μόλις 1,0 lt/100 km, και έχει τη δυνατότητα να κινηθεί με ασφάλεια σε κάθε τερέν χάρη στην τετρακίνηση E-Four.

Παράλληλα, η ποιοτική καμπίνα προσφέρει μεγάλους χώρους και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ το ξεχωριστό ντιζάιν αποπνέει τον σπορ χαρακτήρα που κρύβει το ACROSS σε κάθε του πτυχή.

05. Suzuki JIMNY - από 21.630€

5x5 SUV: 5 Suzuki SUV και 5 λόγοι για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει
SUZUKI JIMNY


Το JIMNY είναι μοναδικό στο είδος του. Συνώνυμο της περιπέτειας, με σκληροτράχηλο off-road χαρακτήρα αλλά και με πολιτισμένους τρόπους στην άσφαλτο. Είναι το ευέλικτο όχημα για τον επαγγελματία (το JIMNY διατίθεται ως επαγγελματικό), και μεταμορφώνεται σε αγρίμι που λαχταρά να υπερπηδήσει κάθε εκτός δρόμου δυσκολία και να βγάλει τον περιπετειώδη χαρακτήρα που κρύβεις μέσα σου.

Το άκαμπτο κλιμακωτό πλαίσιο, η αυθεντική τετρακίνηση AllGrip Pro και οι κοντές-βοηθητικές σχέσεις είναι τα όπλα που του επιτρέπουν να κινηθεί παντού. Ο οικονομικός κινητήρας 1.5 λίτρων, τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας, ο πολυλειτουργικός αποθηκευτικός χώρος και οι σύγχρονες ανέσεις από την άλλη, καθιστούν το JIMNY ευχάριστο και πρακτικό στην καθημερινή συμβίωση.

5x5 SUV: 5 Suzuki SUV και 5 λόγοι για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει
SUZUKI SUV

Πέντε ξεχωριστά, διαφορετικά μεταξύ τους SUV λοιπόν, για να διαλέξει ο υποψήφιος αγοραστής αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες κι επιθυμίες του, αλλά και πέντε κοινοί λόγοι που καθιστούν την επιλογή καθενός από αυτά, ιδανική.

  1. Fun χαρακτήρας
    Από το σπιρτόζο IGNIS, το δραστήριο VITARA και το επιβλητικό S-CROSS μέχρι το Plug-in Hybrid ACROSS και το καθαρόαιμο τετρακίνητο JIMNY, κάθε SUV της Suzuki διακρίνεται για τον ευχάριστο οδηγικό του χαρακτήρα, αλλά και την ξεχωριστή εμπειρία που απολαμβάνουν οδηγός και επιβάτες, χάρη στις σύγχρονες ανέσεις και τεχνολογίες.
  2. Υβριδική τεχνολογία για οικονομία καυσίμου
    IGNIS, VITARA, S-CROSS και ACROSS, διαθέτουν το καθένα την ιδανική υβριδική τεχνολογία που τους χαρίζει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου χωρίς να θέτει τις επιδόσεις σε δεύτερη μοίρα. Μην ξεχνάμε πως η Suzuki είναι η πρώτη και μοναδική μάρκα μέχρι σήμερα που διαθέτει μια σχεδόν εξολοκλήρου υβριδική γκάμα μοντέλων.
  3. Χαμηλό κόστος χρήσης
    Η υβριδική τεχνολογία δεν έχει οφέλη μόνο στην κατανάλωση – συνεπώς και στο κόστος – καυσίμου. Συνεπάγεται αυτόματα και χαμηλούς ρύπους CO2. Έτσι, οι περισσότερες εκδόσεις των SUV της Suzuki έχουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και κυκλοφορούν καθημερινά ελεύθερα στο Δακτύλιο, ως υβριδικά.
  4. Τετρακίνηση AllGrip
    Όποιος επιλέξει μια από τις τετρακίνητες εκδόσεις των SUV της Suzuki, εκτός από αυξημένες δυνατότητες κίνησης off-road απολαμβάνει επίσης υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας σε κάθε είδους τερέν αλλά και στην οδήγηση σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης (βροχή, χιόνι, πάγος).
  5. Πέντε χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια
    Όλα τα Suzuki καλύπτονται από πενταετή εγγύηση καλής λειτουργίας για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου. Με αυτό τον τρόπο η ιαπωνική εταιρία προσυπογράφει την αξιοπιστία που παραδοσιακά διακρίνει τα μοντέλα της, ενώ για την κακιά στιγμή προσφέρει επίσης δωρεάν οδική βοήθεια για 5 χρόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ