AUTO MOTO 2022

Αυτά είναι τα 22 καινούρια Αυτοκίνητα που αξίζει να αγοράσεις τώρα

Opel Automobile GmbH
ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ 2022

Σουπερμίνι, οικογενειακά, κόμπακτ και μεσαία SUV: Αυτά τα μοντέλα αξίζουν να τους ρίξεις μια ματιά, αν σκοπεύεις να αγοράσεις τώρα καινούριο αυτοκίνητο.

  • Audi Q3
AUDI
AUDI Q3

Το premium C SUV της Audi συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα, όπως χώροι, ποιότητα, απόδοση και οικονομία. Η τιμή της βασικής έκδοσης είναι δελεαστική.

Προτεινόμενη έκδοση: Q3 35 1.5 TFSI 150 PS – 30.500 €.


  • Citroen C3 Aircross
Αυτά είναι τα 22 καινούρια Αυτοκίνητα που αξίζει να αγοράσεις τώρα
CITROEN

Το ανανεωμένο B SUV της Citroen ξεχωρίζει με την εμφάνισή του, τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel και την ιδιαίτερα πρακτική του καμπίνα που προσφέρει άνετους χώρους για 4 ενήλικες και τις αποσκευές τους.

Προτεινόμενη έκδοση: C3 Aircross 1.2 PureTech 110 C-Series – 18.800 €.


  • Dacia Sandero Streetway
DACIA
DACIA SANDERO STREETWAY

Με τιμή από μόλις 13.720 €, το σουπερμίνι της ρουμανικής εταιρίας θα μπορούσε κάλλιστα να παίξει το ρόλο του καινούριου μικρού οικογενειακού ως εναλλακτική λύση σε ένα μεταχειρισμένο μικρομεσαίο. Έχει μεγάλους χώρους για το μέγεθός του και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και υγραερίου (LPG).

Προτεινόμενη έκδοση: Sandero Streetway 1.0 TCe LPG 100hp Style – 14.580 €.


  • Fiat Tipo
FIAT
FIAT TIPO FIAT

Ένα γεμάτο πλεονεκτήματα μικρό οικογενειακό, για κάποιον που ψάχνει μεγάλους χώρους σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Η γκάμα περιλαμβάνει εκδόσεις Hatchback, Sedan, Station Wagon και Cross.

Προτεινόμενη έκδοση: Tipo Hatchback 1.0 Turbo 100 PS City Life – 17.400 €.


  • Ford Puma
FORD
FORD PUMA

Το B SUV της Ford είναι πολυτάλαντο. Μπορεί να βολέψει μια οικογένεια, έχει τεράστιο πορτμπαγκάζ, προσφέρει υψηλές επιδόσεις και οικονομία με τους αποδοτικούς κινητήρες του και συναρπάζει τον λάτρη της οδήγησης.

Προτεινόμενη έκδοση: Puma ST-Line 1.0 Turbo EcoBoost mild hybrid 125 PS – 22.192 €.


  • Hyundai Bayon
HYUNDAI
HYUNDAI BAYON

Το νέο crossover της Hyundai συνδυάζει την ευελιξία και την οικονομία του i20 με τον περιπετειώδη χαρακτήρα του Kona. Έχει καλούς χώρους, αποδοτικούς κινητήρες, πλούσιο εξοπλισμό και ελκυστικές τιμές.

Προτεινόμενη έκδοση: Bayon 1.0 Turbo 100hp Exclusive – 17.390 €.


  • Jeep Renegade
JEEP
JEEP RENEGADE

Το κόμπακτ μοντέλο της αμερικανικής μάρκας συνδυάζει τις αρετές ενός ευρωπαϊκού SUV με τον περιπετειώδη χαρακτήρα ενός Jeep. Έχει δυνατούς κινητήρες, ικανοποιητικούς χώρους και πλούσιο εξοπλισμό, ενώ στη γκάμα υπάρχουν και υβριδικές plug-in hybrid εκδόσεις.

Προτεινόμενη έκδοση: Renegade 1.0 Turbo 120 hp Longitude – 20.900 €.


  • Kia Stonic
KIA
KIA STONIC

Το κορεατικό crossover διακρίνεται για τον νεανικό του χαρακτήρα, το σπορ οδηγικό προφίλ και τον καλό εξοπλισμό και προσφέρεται σε ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από 15.290 €.

Προτεινόμενη έκδοση: Stonic 1.0 Turbo 100 PS GL Optimum 48V Hybrid AW15’’ - 17.790 €.


  • Mazda 2
MAZDA
MAZDA2

Το ιαπωνικό σουπερμίνι επιμένει στους ατμοσφαιρικούς υψηλόστροφους κινητήρες και στην εστίαση στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς, οπότε αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή για όποιον αναζητά δυναμικό στυλ και χαρακτήρα.

Προτεινόμενη έκδοση: Mazda2 1.5 Challenge – 14.946 €.


  • Mercedes-Benz A-Class
MERCEDES-BENZ
MERCEDES-BENZ A-CLASS

Το εξαιρετικό από κάθε άποψη χάτσμπακ της Mercedes-Benz προσφέρεται σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα βασική έκδοση, ενώ παράλληλα διαθέτει μεγάλη γκάμα επιλογών με εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου, plug-in hybrid, αλλά και σπορ AMG.

Προτεινόμενη έκδοση: A 160 – 21.911 €.


  • Mini
MINI
MINI COOPER

Το κλασικό τρίθυρο Mini συνεχίζει να συναρπάζει με το στυλ του και την οδική συμπεριφορά που προσφέρει. Οι τιμές του, με τα σημερινά δεδομένα που θέλουν κάθε νέο μοντέλο να αυξάνονται αισθητά, κρίνονται ενδιαφέρουσες.

Προτεινόμενη έκδοση: Mini Cooper 1.5 Turbo 136 PS 3θυρο – 21.520 €.


  • Mitsubishi Space Star
MITSUBISHI
MITSUBISHI SPACE STAR

Το μικρό της Mitsubishi είναι ιδανική επιλογή για κάποιον που ψάχνει ένα ευέλικτο, οικονομικό και αξιόπιστο αυτοκίνητο για την πόλη.

Προτεινόμενη έκδοση: Space Star 1.2 80 PS Inform – 12.500 €.


  • Nissan Juke
NISSAN
NISSAN JUKE .

To κόμπακτ SUV της ιαπωνικής εταιρίας στη δεύτερη γενιά του ωρίμασε σε συμπεριφορά και απέκτησε μεγαλύτερους χώρους και καλύτερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας χωρίς να χάσει το ιδιαίτερα μοντέρνο και νεανικό του στυλ.

Προτεινόμενη έκδοση: Juke 1.0 Turbo 114 PS Acenta – 19.100 €.


  • Opel Mokka
OPEL
OPEL MOKKA

Το νέο SUV της Opel ξεχωρίζει σχεδιαστικά και προσφέρει καλούς χώρους και πλούσιο εξοπλισμό. Στη γκάμα του βρίσκει κανείς αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel, ενώ προσφέρεται και ως αμιγώς ηλεκτρικό (Mokka-e).

Προτεινόμενη έκδοση: Mokka 1.2 Turbo 130 PS Elegance - 23.700 €.


  • Peugeot 3008
PEUGEOT
PEUGEOT 3008

Εντυπωσιακό σε εμφάνιση, εσωτερικό ντιζάιν και ποιότητα κατασκευής, χώρους και απόδοση, το μεσαίο SUV της Peugeot είναι από τα πιο δημοφιλή της ελληνικής αγοράς. Η ευρεία γκάμα περιλαμβάνει εκδόσεις βενζίνης, diesel αλλά και plug-in hybrid.

Προτεινόμενη έκδοση: 3008 1.2 PureTech 130 PS Active Plus – 31.900 €.


  • Renault Captur
RENAULT
RENAULT CAPTUR

Το Captur είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα B SUV, με στυλ, χώρους, υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης, υγραερίου (LPG), mild hybrid και plug-in hybrid.

Προτεινόμενη έκδοση: Captur 1.0 TCe LPG 100hp Expression Plus – 21.130 €.


  • SEAT Leon e-Hybrid
SEAT
SEAT LEON

Το Leon είναι από τα οικογενειακά χάτσμπακ που προσφέρουν πολλές επιλογές κινητήρα: βενζίνη, diesel, φυσικό αέριο, mild hybrid και plug-in hybrid. Χώροι και οδική συμπεριφορά συγκαταλέγονται στα πλεονεκτήματά του.

Προτεινόμενη έκδοση: Leon 1.4 TSI e-Hybrid 204ps Xcellence DSG Plug-in Hybrid – 31.790 €.


  • Skoda Kamiq
SKODA
SKODA KAMIQ

Ποιοτικό, πρακτικό, ευρύχωρο και οικονομικό, το Kamiq είναι από τις πιο έξυπνες επιλογές στην κατηγορία των B SUV. Στη γάμα, εκτός από τις εκδόσεις turbo βενζίνης TSI θα βρείτε και τις GTEC με φυσικό αέριο.

Προτεινόμενη έκδοση: Kamiq 1.0 GTEC 90 PS Ambition – 20.650 €.


  • Suzuki Vitara
SUZUKI
SUZUKI VITARA HYBRID S1-HEV

Από τα λίγα B SUV με τετρακίνητες εκδόσεις. Το Vitara προσφέρεται αποκλειστικά ως υβριδικό, είτε με σύστημα 48V Hybrid είτε με strong Hybrid και ξεχωρίζει για την οικονομία και την συμπεριφορά του εντός κι εκτός δρόμου.

Προτεινόμενη έκδοση: Vitara GL+ 1.4 Turbo 48V Hybrid 129 PS Allgrip 4WD – 22.820 €.


  • Toyota Yaris Cross
Toyota Yaris Cross
TOYOTA YARIS CROSS

Το ολοκαίνουριο B SUV της Toyota μόλις ήρθε στην Ελλάδα, σε εκδόσεις βενζίνης και Hybrid, αλλά και ως τετρακίνητο. Στυλ και οικονομία είναι τα δυνατά του σημεία.

Προτεινόμενη έκδοση: Yaris Cross 1.5 Hybrid 116 PS Active Plus – 21.420 €.


  • Volkswagen Golf
VOLKSWAGEN
VOLKSWAGEN GOLF

Το νέο μικρομεσαίο της VW έχει αναβαθμιστεί σημαντικά σε εξοπλισμό άνεσης και τεχνολογιών υποβοήθησης, προσφέρει μεγάλους χώρους και είναι ιδιαίτερα άνετο και ασφαλές στην οδήγηση. Στην ευρεία γκάμα θα βρείτε επιλογές βενζίνης, diesel καθώς και υβριδικές.

Προτεινόμενη έκδοση: Golf 1.0 TSI 110 PS Life – 22.600 €.


  • Volvo XC40
VOLVO
VOLVO XC40

Με το XC40 η Volvo έχει στριμώξει για τα καλά τον premium ανταγωνισμό στα SUV. Ντιζαϊνάτο, ποιοτικό, αποδοτικό, απολαυστικό στην οδήγηση, ασφαλές και πλούσια εξοπλισμένο, το XC40 διατίθεται ως βενζινοκίνητο, mild hybrid, plug-in hybrid αλλά και ηλεκτρικό.

Προτεινόμενη έκδοση: XC40 1.5 163hp Momentum Core – 30.617 €.


TAGS AUTO MOTO 2022 AUTO 2022 ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ