OPINIONS

Στους -11 του Βερολίνου

Στους -11 του Βερολίνου

Η Μαρία Τσιαρτσιάνη γράφει στο Sport24.gr για την προετοιμασία της στο Βερολίνο μαζί με τη συμπαίκτριά της, Βίκυ Αρβανίτη.

Είμαστε στο Βερολίνο για το πρώτο camp προετοιμασίας μας με την ομάδα Holtwick-Semmler.Έχει πολύ ενδιαφέρον να προπονηθούμε με μια ομάδα υψηλού επιπέδου μετά απο 2 μήνεςπου προπονούμαστε μόνες μας.

Ο καιρός (-11 βαθμοί Κελσίου) υποχρεώνει ναχρησιμοποιούμε τιςκλειστέςεγκαταστάσειςπου είναι υπερσύγχρονες και παρέχουν όλες τις ανέσεις.

Θα μείνουμε εδώ για μια εβδομάδα και την επόμενη θαείμαστε στην Αθήνα. Προπονούμαστε καθημερινά δύο φορές και το Σάββατο ολοκληρώνεται αυτότο κομμάτι προετοιμασίας.

Είμαστε πάλι υγιείς και μπορούμε να κάνουμε με συγκέντρωση την προπόνησή μας κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο μετά από τις περσινές περιπέτειες. Έγινε εξαιρετική δουλειά τους προηγούμενους μήνεςαπό τον εργοφυσιολόγο μας Γ. Βαβέτση και το φυσιοθεραπευτή Κ. Ψαρογιώργο προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα που τόσο μας ταλαιπώρησαν.

Αυτήν την περίοδο είμαστε κουρασμένες γιατί υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση αλλά συνεχίζουμε να δίνουμε έμφαση σε κομμάτια που δουλέψαμε το προηγούμενο διάστημα. Το Φεβρουάριο προγραμματίζουμε να πάμε στην Τενερίφη και το Μάρτιο στο Λος Άντζελες γιατο βασικό κομμάτι προετοιμασίας και φιλικά παιχνίδια. Τον Απρίλιο είναι το πρώτο τουρνουά στη Βραζιλία.

Θα τα πούμε πάλι σύντομα, Μαρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ