OPINIONS

Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο 2012

Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο 2012

Η Βίκυ Αρβανίτη, μαζί με τη συμπαίκτριά της, Μαρία Τσιαρτσιάνη, εύχονται μέσω του blog τους στο Sport24.gr, να έχουμε μία καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και χωρίς να σταματάμε να κυνηγάμε τα όνειρά μας!

Έφυγε το 2011, μια δύσκολη χρονιά για όλους και ελπίζουμε το 2012 τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα.

Όλο αυτό το διάστημα αποχής από τους αγώνες δουλέψαμε πολύ σε θέματα αποκατάστασης με συγκεκριμένο τρόπο η καθεμία στο γυμναστήριο αλλά και με θεραπείες.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει προπονήσεις στην άμμο από αρχές Δεκέμβρη κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα στις γιορτές και από σήμερα επιστρέψαμε και πάλι στις προπονήσεις σταδιακά και με στόχο σε λίγο διάστημα να είμαστε 100% έτοιμες για εντατικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και προπονήσεων στο γήπεδο.

Φέτος το τιμ απαρτίζεται από δύο νέους συνεργάτες τον εργοφυσιολόγο-γυμναστή κ. Γιώργο Βαβέτση και τον φυσιοθεραπευτή κ. Κώστα Ψαρογιώργο. Δουλεύουμε πολύ μεθοδικά με όλους έχοντας εμπιστοσύνη και πίστη στη δουλειά που κάνουμε και ελπίζουμε ότι φέτος θα πάνε όλα κατ’ευχήν ώστε να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Έχουμε ήδη έτοιμα τα πλάνα για τη φετινή σεζόν όσον αφορά την προετοιμασία μας, αρκεί βέβαια να έχουμε και την ανάλογη υποστήριξη από την ομοσπονδία για να μπορέσουμε να τα υλοποιήσουμε.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Βίκυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ