OPINIONS

Πάμε δυνατά και φέτος

Πάμε δυνατά και φέτος
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης γράφει στο blog του στο Sport24.gr για το τι περιμένει από τη νέα σεζόν, ενώ απευθύνει κάλεσμα προς τους φίλους του Ολυμπιακού.

Γειά σας και πάλι! Ελπίζω να είστε όλοι όσο καλύτερα γίνεται, δεδομένων των κρίσιμων στιγμών που ζούμε.

Είναι αλήθεια πως σας παραμέλησα λίγο αλλά το καλοκαίρι που μας πέρασε είχα πραγματική ανάγκη από ξεκούρασημαζί με την οικογένειά μου αλλά και να κάνω έναν απολογισμό της δύσκολης χρονιάς που μας πέρασε. Από εδώ και πέρα, όμως, υπόσχομαι πως θα τα λέμε πιο συχνά.

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας και αυτό που εύχομαι φέτος είναι να κυλήσουν όλα ομαλά. Η αλήθεια είναι πως σε σχέση με το περσινό ξεκίνημα της σεζόν, οι προϋποθέσεις είναι σαφώς καλύτερες αφού τα οικονομικά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχουν νοικοκυρευτεί κατά ένα μεγάλο βαθμό χάρη στις προσπάθειες του Μιχάλη Κουντούρη.

Ελπίζουμε πως δεν θα επαναληφθούν τα προβλήματα του παρελθόντος και πως έχει μπει πλέον το νερό στ'αυλάκι.Ακόμα, δεν μπορώ να παραλείψω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους της ομάδας που συνεχίζουν και προσφέρουν χρήματα από το υστέρημά τους για την ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων. Το εκτιμούμε ιδιαίτερα όλοι οι παίκτες και θέλουμε φέτος να έχουμε επιτέλους γεμάτες κερκίδες στους αγώνες προκειμένου να σας ευχαριστήσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο που ξέρουμε ότι αυτό μετράει για εσάς.

Φέτος η ομάδα είναι για άλλη μια φορά καινούρια. Ελάχιστοι από τους περσινούς παίκτες συνεχίζουν και στη νέα σεζόν και έχουν έρθει πολλά νέα πρόσωπα. Χρειαζόμαστε σαφώς χρόνο προσαρμογής ώστε να δεθούμε μεταξύ μας και γνωρίσει ο ένας το παιχνίδι του άλλου γιατί κάθε βδομάδα σχεδόν έχουμε και νέες αφίξεις.Έχουμε κάνει μια σοβαρή προετοιμασία, παρά τις όποιες απουσίες, δίνουμε συνεχώς φιλικά παιχνίδια και ο προπονητής μας έχει τη δυνατότητα να βγάλει τα συμπεράσματά του για το χτίσιμο του νέου φετινού Ολυμπιακού.

Μπορεί να μην είμαστε 100% έτοιμοι αυτή τη στιγμή, νομίζω πως σύντομα θα ομογενοποιηθούμεκαι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.Το πολύ θετικό είναι πως τα νέα πρόσωπα στην ομάδα, είναι νεαρής ηλικίας με μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης που μπορούν να προσφέρουν πολλά πράγματα. Σε συνδυασμό με την εμπειρίαπου κουβαλάμε εμείς οι παλιότεροι, θα μπορέσουμε να βγάλουμε καλά πράγματα στο τάραφλεξ και θα το δείτε.

Οι στόχοι για φέτος δεν αλλάζουν. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε.Θέλουμε όλοι να συνεχίσουμε την καλή παράδοση που έχουμε δημιουργήσει με τα σερί των τίτλωνκαι θα παλέψουμε γι’ αυτό.Θέλουμε αυτή η ομάδα που μετράει μόνο συνεχόμενες νίκες επί του Παναθηναϊκού από πρόπερσι, που έκανε τόσες παλικαρίσιες ανατροπές από 2-0 σετ σε 3-2, που έσπασε το πλεονέκτημα έδρας του Ηρακλή, φέτος να κάνει ακόμα σπουδαιότερα πράγματα. Θέλουμε να συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία ώστε το βόλεϊ του Ολυμπιακού να κάνει περήφανους όλους τους φιλάθλους του.Όπως έχουμε αποδείξει, άλλωστε,και τις περασμένες σεζόν, μεγαλύτερός μας αντίπαλος είναι μόνοο κακός μας εαυτός.

Ξέρουμε πως οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά θέλουμε να σας έχουμε δίπλα μας. Θα τα πούμε λοιπόν από κοντά στο Μελίνα Μερκούρη. Σας περιμένουμε όλους! Καλή αρχή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ