ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Άρση Βαρών: Νέα επίθεση στη νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας

Άρση Βαρών: Νέα επίθεση στη νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας

Η ομάδα Πρωτοβουλίας Διάσωσης της Άρσης Βαρών απάντησε στην ανακοίνωση που είχε βγάλει προ ημερών η Ομοσπονδία ξεκαθαρίζοντας ότι νέος πρόεδρος σε περίπτωση εκλογής θα είναι ο Γιάννης Γέροντας.

Συνέχεια στην κόντρα ανάμεσα στην νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας και την ομάδα Πρωτοβουλίας Διάσωσης της Άρσης Βαρών είχαμε την Τρίτη (30/06) με την δεύτερη να βγάζει ανακοίνωση και να απαντά στα όσα της καταλόγισε ο Πύρρος Δήμας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: " Ο Γιάννης Γέροντας θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΑΒ, εφόσον η Ομάδα μας, επικρατήσει στις προσεχείς αρχαιρεσίες. Επειτα από προσπάθειες όλων μας, αλλά και ανθρώπων, οι οποίοι στηρίζουν την κίνησή μας, υπαναχώρησε από την αρχική του θέση, η οποία ήταν να ηγηθεί μονο της Ομάδας, αλλά να μη αναλάβει την θέση του προέδρου, διότι διαμένει στα Χανιά. Σχετικά ο ίδος δηλώνει: "Αυτός που έγραψε την πρόχειρη πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΟΑΒ, από πού έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν αποδέχθηκα να ηγηθώ της κίνησης; Δεν άκουσε τι απάντησα οπότε εμφανίζεται αδιάβαστος ή διαστρέβλωσε την απάντηση, κρατώντας ό,τι τον βόλευε.

Βεβαίως και αποδέχθηκα την πρόταση και μεγάλη τιμή για μένα αποτελεί, όπως είπα στην συνέντευξη Τύπου. Είχα τους ενδοιασμούς μου, διότι είμαι κάτοικος Χανίων.

Πιστεύω ότι ο ηγέτης επωμίζεται τα πλέον δύσκολα και επιθυμία μου είναι να αναλάβω την Ηράκλεια προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος, που βρίσκεται σε πλήρη σύμπτυξη, έργο το οποίο χρειάζεται άοκνες προσπάθειες και ατέρμονες ώρες. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας, θα το αναλάβει η Τεχνική Επιτροπή

Μετά από συζητήσεις με τους συνεργάτες μου, και όχι μόνο, κατόπιν παρακινήσεων, προτροπών και κοινής απαίτησης όλων θα είμαι ο Πρόεδρος σε περίπτωση επικράτησης της κίνησής μας. Οπότε κλείνει το θέμα και η παραφιλολογία.

Ο πρόεδρος θα είναι πρώτος μεταξύ ίσων και θα υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας. Αν εμφανίσει την έπαρση του σημερινού προέδρου και θεωρήσει την ΕΟΑΒ δικό του βασίλειο, θ' αποπεμφθεί άμεσα. Αυτό θα ισχύσει και για εμένα στο ακέραιο.

Στη πρόχειρη και αναληθή ανακοίνωση, θ' απαντήσω προσωπικά στην ερώτηση που απευθύνει προς εμάς, σχετικά με το ποια σωματεία εκπροσωπούν οι συγκεκριμένοι... Ερώτηση εκ του πονηρού, διότι προέβησαν στην εξής απρέπεια:

Στην συνέντευξη Τύπου είπα, ότι ο Γιώργος Ταμπακάκης κι εγώ εκπροσωπούμε όλα τα σωματεία και τον κόσμο τού αθλήματος της Κρήτης.

"Πριν αλέκτορα φωνήσαι", ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ ενόχλησε τηλεφωνικά πρόεδρο χανιώτικου σωματείου, με τον οποίον, πριν να έλθουμε στην Αθήνα, είχαμε μιλήσει και συμφωνήσει, και του ζήτησε την εκπροσώπηση. Απερρίφθη αμέσως η παράλογη απαίτηση. Παρά ταύτα, έβαλαν τρεις ανθρώπους να τον ενοχλούν, ο ένας μετά τον άλλο, τηλεφωνικώς και να διακονεύουν τη ψήφο του. Εκείνος, βεβαίως, τους είπε ότι ματαίως προσπαθούν.

Μόλις επέστρεψα μού το ανέφερε, λέγοντάς ότι, πλέον, δεν έχουν αξιοπρέπεια. Μάλιστα, είπε ότι άκουσε απευθείας τη συνέντευξη Τύπου και ήξερε για το email, από το οποίο προκύπτει πως το μόνο μέλημα της διοίκησης της ΕΟΑΒ είναι η άγρα ψήφων. Είναι το μόνο για το οποίο προσπαθεί.

Το ποια σωματεία εκπροσωπούμε, λοιπόν, είναι δικό μας ζήτημα. Ζητούν την πληροφορία για να ενοχλούν τα σωματεία με ταξίματα και ψέματα, που πλέον τα έχουν κατ' επάγγελμα και συνήθεια. Θα τα μαθαίνουν εν καιρώ και όποτε εμείς θέλουμε.

Εκτός από σωματεία, όμως, τους έχουμε πολλές εκπλήξεις. Και θα είμαστε πολύ γενναιόδωροι. Ας περιμένουν...".

“Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,

τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις”

(Κωνσταντίνος Καβάφης)

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ