ADVERTORIALS

Προστατεύσου από αυξήσεις τιμών στην ανανέωση ασφάλειας

Προστατεύσου από αυξήσεις τιμών στην ανανέωση ασφάλειας

Η ασφάλιση του αυτοκινήτου μπορεί να μην είναι ευχάριστη διαδικασία για κανέναν μας, είναι όμως απαραίτητη. Γι' αυτό και το insurancemarket.gr σου δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνεις και να κλείνεις ασφάλειες μέσα σε 5’.

Πολλοί από εμάς κάνουμε ανανέωση του συμβολαίου μας χωρίς να ψάξουμε αν υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά, για να μη χάνουμε χρόνο.

Το αποτέλεσμα; Πολλές φορές αυξάνονται τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου, χωρίς καν να έχουμε προσθέσει περισσότερες καλύψεις. Κι όμως, χάρη στην online σύγκριση και αγορά, μπορούμε να γλιτώσουμε χρόνο και χρήμα από την ασφάλεια αυτοκινήτου.

Σύγκρινε προσφορές ασφάλειας αυτοκινήτου σε 1’ & μείωσε το κόστος

Αντί να κάνεις αυτόματα ανανέωση συμβολαίου με ό,τι τιμή σου δίνει η ασφαλιστική, καλύτερα σύγκρινε την αγορά και επίλεξε το πακέτο που σε συμφέρει περισσότερο. Έτσι έχεις καλύτερες πιθανότητες να εξοικονομήσεις χρήματα.

Όμως, ας δούμε αναλυτικά τι κερδίζεις με την online ασφάλιση:

Εξοικονομείς χρήματα στα ασφάλιστρα

Αν ανανεώσεις την ασφάλειά σου στην ίδια εταιρεία, με το ίδιο πακέτο, είναι πιθανό να δεις αύξηση στο κόστος. Αλλά όπως είπαμε παραπάνω, έχεις καλύτερες πιθανότητες να εξοικονομήσεις χρήματα, αν συγκρίνεις προσφορές σε κάθε ανανέωση.

Ενδεικτικά, στο insurancemarket.gr μπορείς να βρεις:

•Ασφάλεια αυτοκινήτου από 75€ το χρόνο

•Ασφάλεια αυτοκινήτου από 42€ το εξάμηνο

Η τιμή αφορά στις απαραίτητες εκ του Νόμου καλύψεις για Nissan Micra του 2018 στην Anytime, ΤΚ 84100 & οδηγό 40 ετών στις 24/01/2022.


Ειδοποιείσαι όταν υπάρχει καλύτερη τιμή

Το Best Price Alert είναι μια καινοτομία που θα βρεις μόνο στο insurancemarket.gr. Χάρη σε αυτό, όταν έρχεται η ώρα της ανανέωσης σε ενημερώνουν οι ίδιοι αν έχει βρεθεί πιο οικονομική προσφορά για το αυτοκίνητό σου.

Έτσι κερδίζεις ακόμα περισσότερο χρόνο, αφού δεν χρειάζεται καν να συγκρίνεις από την αρχή, το κάνει η ίδια η υπηρεσία για σένα.

Γλιτώνεις χρόνο

Δεν χρειάζεται να πας από εταιρεία σε εταιρεία ψάχνοντας προσφορές για να τις συγκρίνεις. Το insurancemarket.gr συνεργάζεται με 27 ασφαλιστικές εταιρείες, οπότε αρκεί μια επίσκεψη στην πλατφόρμα, για να δεις μέσα σε 1’ τι προσφορές υπάρχουν για το δικό σου αυτοκίνητο.

Έχεις μεγαλύτερη άνεση

Ούτε να κλείσεις ραντεβού με τον ασφαλιστή σου, ούτε τίποτα. Όποια ώρα και μέρα σε βολεύει, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από το κινητό ή τον υπολογιστή σου, για να δεις προσφορές και να επιλέξεις ποια σε συμφέρει περισσότερο.

Πληρώνεις και με άτοκες δόσεις

Επειδή κανένας μας δεν ανυπομονεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, η καλύτερη επιλογή είναι η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου, για να ξενοιάσουμε από αυτή την υποχρέωση για όλη τη χρονιά. Κι αν το κόστος σου φαίνεται μεγάλο, βάλε με την πιστωτική σου κάρτα 12 άτοκες δόσεις.

Βλέπεις αξιολογήσεις άλλων οδηγών

Φοβάσαι για την αξιοπιστία της ασφαλιστικής που θα επιλέξεις; Και αυτό σου το καλύπτει το insurancemarket.gr. Έχοντας συγκεντρώσει χιλιάδες αξιολογήσεις από τους πελάτες της, η πλατφόρμα έχει διαθέσιμες κριτικές για να τσεκάρεις, πριν προχωρήσεις σε αγορά.

Κερδίζεις 24ωρη εξυπηρέτηση

Ό,τι κι αν χρειαστείς για την ασφάλειά σου, δε θα μείνεις ξεκρέμαστος. Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση είναι διαθέσιμη καθημερινά, ακόμα και τις Κυριακές και τις αργίες. Απαρτίζεται από πιστοποιημένους ασφαλιστικούς συμβούλους που θα σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς.

Ασφαλίζεις κάθε όχημα

Η online σύγκριση δεν αφορά μόνο το αυτοκίνητο. Μπορείς επίσης να κάνεις ασφάλεια αγροτικού, φορτηγού, ταξί, μηχανής κλπ, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Πώς γίνεται η online σύγκριση & αγορά ασφάλειας αυτοκινήτου;

Θέλεις να επωφεληθείς από όλα αυτά τα πλεονεκτήματα της online ασφάλισης αυτοκινήτου; Τα βήματα είναι απλά:

1 Μπαίνεις στο insurancemarket.gr

2.Βάζεις την πινακίδα και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη

3.Συγκρίνεις τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών

4.Επιλέγεις, εξοφλείς και λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου

Και ακριβώς επειδή είναι τόσο εύκολο και γρήγορο, η υπηρεσία του insurancemarket.gr κλείνει πλέον περισσότερα από 350.000 συμβόλαια το χρόνο. Μπες κι εσύ να συγκρίνεις προσφορές δωρεάν και να βρεις την ασφάλεια που σου ταιριάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ