ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρωταθλητής με "σκούπα" ο Παναθηναϊκός στο League of Legends!

Πρωταθλητής με "σκούπα" ο Παναθηναϊκός στο League of Legends!

Στο μεγάλο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος League of Legends, η ομάδα eSports του Παναθηναϊκού κατέκτησε το πρωτάθλημα με.. σκούπα.

Στο μεγάλο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος League of Legends (season 4), η ομάδα eSports του Παναθηναϊκού κατέκτησε το πρωτάθλημα με.. σκούπα.

Οι πράσινοι gamers έκαναν πάρτι απέναντι στην WLGaming και επικράτησαν με 3-0 στη ΔΕΘ, κατακτώντας τον τίτλο στην παρθενική συμμετοχή του συλλόγου στη διοργάνωση,

Το "τριφύλλι" επιβεβαίωσε πως είναι η καλύτερη ομάδα στο LOL αυτή την περίοδο, αλλά παράλληλα κέρδισε και ένα χρυσό εισιτήριο, καθώς ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο EU Masters που ξεκινά στις 17 Σεπτεμβρίου.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα μοιραστούν και 11.000 ευρώ. Την ομάδα αποτελούν οι Dellito (toplaner), Dom1nant (jungler - MVP του τελικού), Sparks (Midlaner), Bannanito (Bottom), Raxxo (Support).

To Sport24.gr είχε κάνει εκτενές αφιέρωμα για τα eSports. Στις ΗΠΑ υπάρχουν πια, κολέγια που δίνουν αθλητικές υποτροφίες σε παίκτες videogames (Robert Morris University Illinois και University of Pikeville). Eπίσης, η Γαλλία προχώρησε στην αναγνώριση του σπορ, το 2016 και αυτή των παικτών ως αθλητών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ