ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο Αυστραλός αθλητής του ράγκμπι που είχε καταπιεί γυμνοσάλιαγκα

Πέθανε ο Αυστραλός αθλητής του ράγκμπι που είχε καταπιεί γυμνοσάλιαγκα

Ο ταλαντούχος παίκτης του ράγκμπι, Σαμ Μπάλαρντ πέθανε αφού πρώτα έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μία οκταετία. Το 2010 ο Αυστραλός κατάπιε γυμνοσάλιαγκα που είχε ως συνέπεια να παραλύσει (VIDEO).

Το 2010 ο αθλητής του ράγκμπι, Σαμ Μπάλαρντ, που θεωρούταν μεγάλο ταλέντο στην Αυστραλία έβαλε ένα στοίχημα με φίλους του και το έχασε. Το κόστος της "ήττας" ήταν να καταπιεί έναν ζωντανό γυμνοσάλιαγκα.

Τελικά, ο 29χρονος Αυστραλός πλήρωσε αυτό το στοίχημα με την ίδια του τη ζωή!

Αμέσως μόλις κατάπιε τον γυμνοσάλιαγκα, ο Μπάλαρντ κατέρρευσε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, έμεινε για 420 ημέρες σε κώμα κι όταν ξύπνησε η ζωή του είχε αλλάξει ριζικά.

Η κατάποση του γυμνοσάλιαγκα είχε ως συνέπεια ο 20χρονος τότε σπουδαστής και αθλητής να προσβληθεί από ένα είδος μηνιγγίτιδας που τον κράτησε καθηλωμένο σε όλο το υπόλοιπο της ζωής του. Ο Μπάλαρντ αδυνατούσε να κινηθεί και να μιλήσει.

Η οικογένειά του πραγματοποίησε σπουδαίο αγώνα και κατάφερε να τον κρατήσει στη ζωή για οκτώ ολόκληρα χρόνια, με τον Σαμ μάλιστα μπορεί να επικοινωνεί με τους οικείους του, αφού η ομιλία του σε κάποιο βαθμό επανήλθε.

Τα τελευταία λόγια το Σαμ Μπάλαρντ πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ήταν προς την μητέρα του στην οποία είπε: " Σε αγαπώ πολύ..."

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜ ΑΠΟ ΤΟ THE PROJECT:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ